De organisatie mag mensen aanwijzen voor wie het bezit van een auto essentieel is voor het verkrijgen of behouden van een baan om die auto te laten onderhouden bij één van de zogenaamde solidaire garages van de Renault Groep in Frankrijk. Die garages zullen dan tegen een lager tarief het onderhoud en reparatie van die auto’s verzorgen of in andere gevallen goedkoper een auto verkopen. Bovendien kunnen de regionale takken van Restos du Coeur hun eigen auto’s ook laten onderhouden en repareren door het Renault netwerk.

Sociaal ondernemerschap 

De deal past in het kader van het programma Renault Mobiliz waarbij de Franse fabrikant naar eigen zeggen het eerste autobedrijf in de wereld is met activiteiten op het gebied van sociaal ondernemerschap.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding