Tavares (PSA) blij met nieuwe Opel-baas Lohscheller

Topman Carlos Tavares van PSA heeft in een persoonlijke verklaring zijn volle steun betuigd aan de nieuwe topman van Opel, Michael Lohscheller.

Tavares (PSA) blij met nieuwe Opel-baas

"Wij ondersteunen volledig het besluit om de heer Lohscheller te benoemen. Hij zal omringd zijn door de beste talenten van Opel/Vauxhall om de onderneming naar nieuwe horizonten te leiden in het belang van de werknemers, de klanten en de partners. Mijn persoonlijke contacten met Michael zijn buitengewoon positief geweest en hij heeft daarbij een grote kennis over Opel en Vauxhall alsmede een solide begrip van de internationale markt getoond. Ik ben enthousiast over het idee om bij te dragen aan de wederopleving van Opel als duurzaam Duits bedrijf binnen de PSA Group."

Tavares (PSA) blij met nieuwe Opel-baas Lohscheller - Automobielmanagement.nl

Tavares (PSA) blij met nieuwe Opel-baas Lohscheller

Topman Carlos Tavares van PSA heeft in een persoonlijke verklaring zijn volle steun betuigd aan de nieuwe topman van Opel, Michael Lohscheller.

Tavares (PSA) blij met nieuwe Opel-baas

"Wij ondersteunen volledig het besluit om de heer Lohscheller te benoemen. Hij zal omringd zijn door de beste talenten van Opel/Vauxhall om de onderneming naar nieuwe horizonten te leiden in het belang van de werknemers, de klanten en de partners. Mijn persoonlijke contacten met Michael zijn buitengewoon positief geweest en hij heeft daarbij een grote kennis over Opel en Vauxhall alsmede een solide begrip van de internationale markt getoond. Ik ben enthousiast over het idee om bij te dragen aan de wederopleving van Opel als duurzaam Duits bedrijf binnen de PSA Group."