Tavares (PSA) blij met nieuwe Opel-baas Lohscheller

Topman Carlos Tavares van PSA heeft in een persoonlijke verklaring zijn volle steun betuigd aan de nieuwe topman van Opel, Michael Lohscheller.

"Wij ondersteunen volledig het besluit om de heer Lohscheller te benoemen. Hij zal omringd zijn door de beste talenten van Opel/Vauxhall om de onderneming naar nieuwe horizonten te leiden in het belang van de werknemers, de klanten en de partners. Mijn persoonlijke contacten met Michael zijn buitengewoon positief geweest en hij heeft daarbij een grote kennis over Opel en Vauxhall alsmede een solide begrip van de internationale markt getoond. Ik ben enthousiast over het idee om bij te dragen aan de wederopleving van Opel als duurzaam Duits bedrijf binnen de PSA Group."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tavares (PSA) blij met nieuwe Opel-baas Lohscheller - Automobielmanagement.nl

Tavares (PSA) blij met nieuwe Opel-baas Lohscheller

Topman Carlos Tavares van PSA heeft in een persoonlijke verklaring zijn volle steun betuigd aan de nieuwe topman van Opel, Michael Lohscheller.

"Wij ondersteunen volledig het besluit om de heer Lohscheller te benoemen. Hij zal omringd zijn door de beste talenten van Opel/Vauxhall om de onderneming naar nieuwe horizonten te leiden in het belang van de werknemers, de klanten en de partners. Mijn persoonlijke contacten met Michael zijn buitengewoon positief geweest en hij heeft daarbij een grote kennis over Opel en Vauxhall alsmede een solide begrip van de internationale markt getoond. Ik ben enthousiast over het idee om bij te dragen aan de wederopleving van Opel als duurzaam Duits bedrijf binnen de PSA Group."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding