Het in 2000 opgerichte NexTraq, gevestigd in Atlanta, behoorde tot Fleetcor technologies, één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van brandstofpassen en betalingsmogelijkheden. Fleetcor is in ons land het bedrijf achter de euro-Shell tankpas.

‘NexTrax biedt oplossingen die de veiligheid van de chauffeur, het beheer van de brandstof en de productiviteit van de vloot verbeteren,’ zegt Michelin. Het bedrijf richt zich vooral op gebruikers met twee tot zo’n vijftig kleinere bestelwagens. "De telematische oplossingen en het vlootbeheer zijn in de hele wereld volop in ontwikkeling en vormen een belangrijk deel van de projecten van de Michelin groep," zegt Ralph Dimenna, directeur van Michelin Americas Truck Tires.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding