Flinke personele uitbreiding bij Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover gaat komend jaar in eigen land zo’n 5.000 nieuwe technici werven.

Dat meldt The Sunday Telegraph. Omdat de komende jaren elektrisch rijden en zelfsturende auto’s steeds belangrijker worden is deze uitbreiding zeer gewenst. Daarom haalt het bedrijf nu al de meest getalenteerde technici en softwareontwikkelaars uit binnen- en buitenland in huis.
De auto’s die Jaguar Land Rover in het buitenland verkoopt, worden nog altijd grotendeels op Britse bodem gemaakt. Ook op het gebied van onderzoek en ontwikkeling wil het bedrijf het leeuwendeel van het werk in eigen land blijven doen. De autobouwer heeft in Groot-Brittannië rond de 40.000 mensen op de loonlijst staan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Flinke personele uitbreiding bij Jaguar Land Rover - Automobielmanagement.nl

Flinke personele uitbreiding bij Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover gaat komend jaar in eigen land zo’n 5.000 nieuwe technici werven.

Dat meldt The Sunday Telegraph. Omdat de komende jaren elektrisch rijden en zelfsturende auto’s steeds belangrijker worden is deze uitbreiding zeer gewenst. Daarom haalt het bedrijf nu al de meest getalenteerde technici en softwareontwikkelaars uit binnen- en buitenland in huis.
De auto’s die Jaguar Land Rover in het buitenland verkoopt, worden nog altijd grotendeels op Britse bodem gemaakt. Ook op het gebied van onderzoek en ontwikkeling wil het bedrijf het leeuwendeel van het werk in eigen land blijven doen. De autobouwer heeft in Groot-Brittannië rond de 40.000 mensen op de loonlijst staan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding