AkzoNobel doneert 250.000 dollar aan slachtoffers Harvey

AkzoNobel gaat 250.000 dollar doneren voor de wederopbouw in de staat Texas na de tornado Harvey.

Het bedrijf heeft rond de getroffen stad Houston 4 verf- en chemiefabrieken, waar meer dan 700 mensen werkzaam zijn. Met de donatie wil AkzoNobel initiatieven steunen die bijdragen aan de wederopbouw. Van het bedrag zal geld worden gedoneerd aan het Rode Kruis, speciale fondsen die zijn opgericht voor hulp en initiatieven van de medewerkers van AkzoNobel.

Infrastructuur

"Met de donaties willen we mensen die zijn getroffen door de storm helpen om hun normale leven weer op te kunnen pakken", aldus CEO Thierry Vanlancker. "De omgeving rond Houston is ook een belangrijke basis voor de petrochemische en aanverwante industrieën. Met het herstel is het ook belangrijk dat de infrastructuur weer gaat functioneren. We hopen dat onze financiële hulp de samenleving helpt herstellen en het gebied weer haar positie in de sector terug kan geven."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AkzoNobel doneert 250.000 dollar aan slachtoffers Harvey - Automobielmanagement.nl

AkzoNobel doneert 250.000 dollar aan slachtoffers Harvey

AkzoNobel gaat 250.000 dollar doneren voor de wederopbouw in de staat Texas na de tornado Harvey.

Het bedrijf heeft rond de getroffen stad Houston 4 verf- en chemiefabrieken, waar meer dan 700 mensen werkzaam zijn. Met de donatie wil AkzoNobel initiatieven steunen die bijdragen aan de wederopbouw. Van het bedrag zal geld worden gedoneerd aan het Rode Kruis, speciale fondsen die zijn opgericht voor hulp en initiatieven van de medewerkers van AkzoNobel.

Infrastructuur

"Met de donaties willen we mensen die zijn getroffen door de storm helpen om hun normale leven weer op te kunnen pakken", aldus CEO Thierry Vanlancker. "De omgeving rond Houston is ook een belangrijke basis voor de petrochemische en aanverwante industrieën. Met het herstel is het ook belangrijk dat de infrastructuur weer gaat functioneren. We hopen dat onze financiële hulp de samenleving helpt herstellen en het gebied weer haar positie in de sector terug kan geven."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding