We Are Transport nieuwe Belgische beurs

De Belgische federatie voor de auto-industrie Febiac en de wegtransportorganisatie TLV gaan hun krachten als beursorganisator bundelen en een gezamenlijk evenement voor het wegtransport in België opzetten.

Dat evenement, We Are Transport, richt zich tot iedereen die in de uitvoering van zijn activiteiten dagelijks behoefte heeft aan rollend materieel en alle soorten toebehoren. "Hierbij komen vanzelfsprekend de leveranciers van vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens in beeld, maar ook de aanbieders van telematica, software, banden, voertuigonderdelen en vorkheftrucks krijgen een unieke kans om hun producten voor te stellen aan de talrijke transportbedrijven en wagenparkbeheerders," aldus de organisaties. We Are Transport wordt voor het eerst gehouden op 1 en 2 juni volgend jaar in Brussels Expo.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

We Are Transport nieuwe Belgische beurs - Automobielmanagement.nl

We Are Transport nieuwe Belgische beurs

De Belgische federatie voor de auto-industrie Febiac en de wegtransportorganisatie TLV gaan hun krachten als beursorganisator bundelen en een gezamenlijk evenement voor het wegtransport in België opzetten.

Dat evenement, We Are Transport, richt zich tot iedereen die in de uitvoering van zijn activiteiten dagelijks behoefte heeft aan rollend materieel en alle soorten toebehoren. "Hierbij komen vanzelfsprekend de leveranciers van vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens in beeld, maar ook de aanbieders van telematica, software, banden, voertuigonderdelen en vorkheftrucks krijgen een unieke kans om hun producten voor te stellen aan de talrijke transportbedrijven en wagenparkbeheerders," aldus de organisaties. We Are Transport wordt voor het eerst gehouden op 1 en 2 juni volgend jaar in Brussels Expo.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding