PSA verkoopt zelf aan zakelijke klanten

PSA heeft in Frankrijk een aparte eenheid, PSA Corporate Sales France, opgericht voor de Business-to-Business verkopen aan zakelijke klanten.

Die corporate sales onderneming richt zich zowel op personenauto’s, bestelwagens als elektrische voertuigen voor alle drie de PSA-merken, Peugeot, Citroën en DS Automobiles. Aan de klantenkant gaat het ook om alle afnemers, dat wil zeggen fleet-bedrijven, andere grote afnemers, lange-termijn-verhuur en korte-termijn-verhuur.

Mobiliteitsdiensten 

PSA Corporate Sales France participeert op haar werkterrein ook in activiteiten rond nieuwe mobiliteitsdiensten en financieringen onder het PSA-merk Free2Move. De directie van PSA Corporate Sales France is in handen van Hugues de Laage de Meux (48) die sinds 2015 al directeur is van Peugeot Professionnel France.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

PSA verkoopt zelf aan zakelijke klanten - Automobielmanagement.nl

PSA verkoopt zelf aan zakelijke klanten

PSA heeft in Frankrijk een aparte eenheid, PSA Corporate Sales France, opgericht voor de Business-to-Business verkopen aan zakelijke klanten.

Die corporate sales onderneming richt zich zowel op personenauto’s, bestelwagens als elektrische voertuigen voor alle drie de PSA-merken, Peugeot, Citroën en DS Automobiles. Aan de klantenkant gaat het ook om alle afnemers, dat wil zeggen fleet-bedrijven, andere grote afnemers, lange-termijn-verhuur en korte-termijn-verhuur.

Mobiliteitsdiensten 

PSA Corporate Sales France participeert op haar werkterrein ook in activiteiten rond nieuwe mobiliteitsdiensten en financieringen onder het PSA-merk Free2Move. De directie van PSA Corporate Sales France is in handen van Hugues de Laage de Meux (48) die sinds 2015 al directeur is van Peugeot Professionnel France.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding