Schaeffler bouwt nieuw aftermarket-centrum

De Duitse autotoeleverancier Schaeffler bouwt in Halle een nieuw Aftermarket Kitting Operation centrum.

Daar worden pakketten van Schaefflers onderdelen en reparatiemiddelen samengesteld en verpakt om verder verzonden te worden naar alle andere regionale magazijnen van het Duitse bedrijf in Europa. Tegelijk wordt het ook regionaal distributiecentrum voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Belangrijke mijlpaal 

Het nieuwe complex kost 180 miljoen euro, zal aan 900 mensen werk bieden en behandelt meer dan 40.000 verschillende onderdelen en componenten voor personenauto’s, vrachtwagens en tractoren. Het beheer is in handen van logistieke dienstverlener Neovia Logistics. "De overeenkomst met Neovia Logistics vormt een belangrijke mijlpaal bij de bouw van een assemblage en verpakkingscentrum in het Star Park industriepark in Halle," zegt bestuurslid voor Automotive Aftermarket Michael Söding van Schaeffler.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Schaeffler bouwt nieuw aftermarket-centrum - Automobielmanagement.nl

Schaeffler bouwt nieuw aftermarket-centrum

De Duitse autotoeleverancier Schaeffler bouwt in Halle een nieuw Aftermarket Kitting Operation centrum.

Daar worden pakketten van Schaefflers onderdelen en reparatiemiddelen samengesteld en verpakt om verder verzonden te worden naar alle andere regionale magazijnen van het Duitse bedrijf in Europa. Tegelijk wordt het ook regionaal distributiecentrum voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Belangrijke mijlpaal 

Het nieuwe complex kost 180 miljoen euro, zal aan 900 mensen werk bieden en behandelt meer dan 40.000 verschillende onderdelen en componenten voor personenauto’s, vrachtwagens en tractoren. Het beheer is in handen van logistieke dienstverlener Neovia Logistics. "De overeenkomst met Neovia Logistics vormt een belangrijke mijlpaal bij de bouw van een assemblage en verpakkingscentrum in het Star Park industriepark in Halle," zegt bestuurslid voor Automotive Aftermarket Michael Söding van Schaeffler.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding