Mobiliteitspaviljoen op Brussels Motor Show

Op de komende Brussels Motor Show wordt voor het eerst een heel paviljoen gewijd aan de nieuwe mobiliteitsdiensten zoals micro-mobility devices of autodelen maar ook Segways of hooverboards. Dat #WeAreMobility# is er echter alleen maar tijdens de vier dagen van de autotentoonstelling die van 12 tot 21 januari wordt gehouden.

Mobiliteitspaviljoen op Brussels Motor Show

De autoshow omvat dit jaar twaalf hallen van de Brussels Expo. Alle grote automerken zijn aanwezig, wat volgens de organisatoren vrij uniek is ‘omdat meer en meer autofabrikanten autoshows minder belangrijk achten om hun auto’s aan een groot publiek voor te stellen.’ Brussel vormt daarop vooral een uitzondering omdat dit de enige autoshow is waar importeurs en dealers rechtstreeks zaken kunnen doen met de bezoekers en zelf koopcontracten kunnen tekenen. De tiendaagse show maakt daardoor een groot deel uit van de jaaromzet.  

Droomauto’s

Brussel biedt dit jaar vijf wereldpremières, dertien Europese nieuwigheden en 35 premières voor Belgie zelf. De organisatie meldt daarbij dat Hal 1 is bestemd voor ‘droomauto’s’ zoals Ferrari, Rolls Royce, Alpine of McLaren terwijl in de hallen 8 en 9 motorfietsen te zien zullen zijn.

Mobiliteitspaviljoen op Brussels Motor Show - Automobielmanagement.nl

Mobiliteitspaviljoen op Brussels Motor Show

Op de komende Brussels Motor Show wordt voor het eerst een heel paviljoen gewijd aan de nieuwe mobiliteitsdiensten zoals micro-mobility devices of autodelen maar ook Segways of hooverboards. Dat #WeAreMobility# is er echter alleen maar tijdens de vier dagen van de autotentoonstelling die van 12 tot 21 januari wordt gehouden.

Mobiliteitspaviljoen op Brussels Motor Show

De autoshow omvat dit jaar twaalf hallen van de Brussels Expo. Alle grote automerken zijn aanwezig, wat volgens de organisatoren vrij uniek is ‘omdat meer en meer autofabrikanten autoshows minder belangrijk achten om hun auto’s aan een groot publiek voor te stellen.’ Brussel vormt daarop vooral een uitzondering omdat dit de enige autoshow is waar importeurs en dealers rechtstreeks zaken kunnen doen met de bezoekers en zelf koopcontracten kunnen tekenen. De tiendaagse show maakt daardoor een groot deel uit van de jaaromzet.  

Droomauto’s

Brussel biedt dit jaar vijf wereldpremières, dertien Europese nieuwigheden en 35 premières voor Belgie zelf. De organisatie meldt daarbij dat Hal 1 is bestemd voor ‘droomauto’s’ zoals Ferrari, Rolls Royce, Alpine of McLaren terwijl in de hallen 8 en 9 motorfietsen te zien zullen zijn.