Zetsche bedankt z’n mensen met video

‘’We hebben het beste jaar voor Daimler ooit achter de rug, maar kunnen ook vol vertrouwen naar volgend jaar kijken. Al die prestaties zijn te danken aan jullie, onze medewerkers. Dank u voor alles wat u heeft bereikt.’

Dit stelt Dieter Zetsche, bestuursvoorzitter van Daimler en CEO van Mercedes-Benz in een vrolijke video-boodschap aan die medewerkers. Zetsche benadrukt daarin ook dat ‘er nog nooit zo veel veranderingen op de auto-industrie zijn afgekomen’ ‘’Maar één ding is zeker: niet alles zal veranderen.”

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zetsche bedankt z’n mensen met video - Automobielmanagement.nl

Zetsche bedankt z’n mensen met video

‘’We hebben het beste jaar voor Daimler ooit achter de rug, maar kunnen ook vol vertrouwen naar volgend jaar kijken. Al die prestaties zijn te danken aan jullie, onze medewerkers. Dank u voor alles wat u heeft bereikt.’

Dit stelt Dieter Zetsche, bestuursvoorzitter van Daimler en CEO van Mercedes-Benz in een vrolijke video-boodschap aan die medewerkers. Zetsche benadrukt daarin ook dat ‘er nog nooit zo veel veranderingen op de auto-industrie zijn afgekomen’ ‘’Maar één ding is zeker: niet alles zal veranderen.”

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding