Ford start campagne tegen misstanden (filmpje)

Ford wordt meegesleept in de golf beschuldigingen over sexuele en andere misstanden die tot nu toe vooral de filmindustrie en de politiek leek te treffen.

Ford heeft in de Verenigde Staten een reeks rechtszaken aan haar broek wegens lastig vallen en vulgaire handelingen door medewerkers. Om de problemen de kop in te drukken heeft de autofabrikant een video laten maken die vanaf deze week continu draait op de monitoren in alle 24 Amerikaanse fabrieken. Vice-president productie en arbeidszaken Bruce Hettle van Ford zelf en vice-voorzitter Jimmy Settles van de vakbond UAW stellen daarin met nadruk dat ze niet van dat soort praktijken gediend zijn en dat Ford er ook hard tegen op zal treden. "We beogen daarmee een duidelijke boodschap uit te zenden. Een belangrijke boodschap voor iedereen die in onze fabrieken werkt dat we lastig vallen of discriminatie niet accepteren. Elk geval dat bij ons wordt gemeld zullen we ook diepgaand onderzoeken," aldus woordvoerster Kelli Felker tegenover de lokale pers in Detroit.
 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ford start campagne tegen misstanden (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Ford start campagne tegen misstanden (filmpje)

Ford wordt meegesleept in de golf beschuldigingen over sexuele en andere misstanden die tot nu toe vooral de filmindustrie en de politiek leek te treffen.

Ford heeft in de Verenigde Staten een reeks rechtszaken aan haar broek wegens lastig vallen en vulgaire handelingen door medewerkers. Om de problemen de kop in te drukken heeft de autofabrikant een video laten maken die vanaf deze week continu draait op de monitoren in alle 24 Amerikaanse fabrieken. Vice-president productie en arbeidszaken Bruce Hettle van Ford zelf en vice-voorzitter Jimmy Settles van de vakbond UAW stellen daarin met nadruk dat ze niet van dat soort praktijken gediend zijn en dat Ford er ook hard tegen op zal treden. "We beogen daarmee een duidelijke boodschap uit te zenden. Een belangrijke boodschap voor iedereen die in onze fabrieken werkt dat we lastig vallen of discriminatie niet accepteren. Elk geval dat bij ons wordt gemeld zullen we ook diepgaand onderzoeken," aldus woordvoerster Kelli Felker tegenover de lokale pers in Detroit.
 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding