Eerste eigenaren Tesla Model 3 cashen snel

Enkele van de gelukkigen die al in een vroeg stadium een felbegeerde Tesla 3 kregen toegewezen, hebben die meteen weer op de ‘tweedehands’ markt gegooid en daar flink op verdiend.

Eén van de eerste Tesla Model 3’s kwam op de veiling met een vraagprijs van 150.000 dollar terwijl de auto nieuw maximaal 59.000 dollar kost. Voor zover bekend is die Model 3 ook inderdaad verkocht maar voor hoeveel is niet openbaar gemaakt. Andere eigenaren zijn wat meer bescheiden want die vragen tot 10.000 dollar meer voor hun zo-goed-als-nieuwe Model 3. Nu die auto toch in een wat sneller tempo wordt geproduceerd en afgeleverd is die eerste ‘gekte’ een stuk ingezakt.

Tesla zelf heeft haar eigen werknemers overigens met een bepaling in hun arbeidscontract verboden hun auto te verkopen voor meer dan wat ze er zelf voor betaald hebben, ook als ze dat via hun familieleden zouden proberen te doen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eerste eigenaren Tesla Model 3 cashen snel - Automobielmanagement.nl

Eerste eigenaren Tesla Model 3 cashen snel

Enkele van de gelukkigen die al in een vroeg stadium een felbegeerde Tesla 3 kregen toegewezen, hebben die meteen weer op de ‘tweedehands’ markt gegooid en daar flink op verdiend.

Eén van de eerste Tesla Model 3’s kwam op de veiling met een vraagprijs van 150.000 dollar terwijl de auto nieuw maximaal 59.000 dollar kost. Voor zover bekend is die Model 3 ook inderdaad verkocht maar voor hoeveel is niet openbaar gemaakt. Andere eigenaren zijn wat meer bescheiden want die vragen tot 10.000 dollar meer voor hun zo-goed-als-nieuwe Model 3. Nu die auto toch in een wat sneller tempo wordt geproduceerd en afgeleverd is die eerste ‘gekte’ een stuk ingezakt.

Tesla zelf heeft haar eigen werknemers overigens met een bepaling in hun arbeidscontract verboden hun auto te verkopen voor meer dan wat ze er zelf voor betaald hebben, ook als ze dat via hun familieleden zouden proberen te doen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding