Renault opent showroom in Zweeds winkelcentrum

Renault gaat een speciaal aan haar elektrische auto’s gewijde showroom openen in een winkelcentrum in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Het ‘Renault Z.E. Electric Vehicle Experience Centre’ wordt opgezet in nauwe samenwerking met Bilia, één van de grootste autodealerbedrijven van Europa met vestigingen in Duitsland, België, Luxemburg, Noorwegen en Zweden zelf.

Nieuw concept 

In het Experience Centre, het eerste in zijn soort in Europa, staan niet alleen elektrische auto’s van Renault maar is ook allerlei informatie te vinden over het rijden daarmee, het laden en de infrastructuur, de landelijke en wettelijke bepalingen en de aftersales service. Bezoekers kunnen desgewenst hun elektrische auto direct kopen, benadrukt Bilia. "Met dit nieuwe concept onderstrepen we nog eens dat Renault leider is bij elektrische voertuigen in Europa terwijl we tegelijkertijd een plek creëren waar we belangstellende klanten aan kunnen trekken," zegt Thomas Holm, directeur Renault Zweden.

Reno Bilia 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault opent showroom in Zweeds winkelcentrum - Automobielmanagement.nl

Renault opent showroom in Zweeds winkelcentrum

Renault gaat een speciaal aan haar elektrische auto’s gewijde showroom openen in een winkelcentrum in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Het ‘Renault Z.E. Electric Vehicle Experience Centre’ wordt opgezet in nauwe samenwerking met Bilia, één van de grootste autodealerbedrijven van Europa met vestigingen in Duitsland, België, Luxemburg, Noorwegen en Zweden zelf.

Nieuw concept 

In het Experience Centre, het eerste in zijn soort in Europa, staan niet alleen elektrische auto’s van Renault maar is ook allerlei informatie te vinden over het rijden daarmee, het laden en de infrastructuur, de landelijke en wettelijke bepalingen en de aftersales service. Bezoekers kunnen desgewenst hun elektrische auto direct kopen, benadrukt Bilia. "Met dit nieuwe concept onderstrepen we nog eens dat Renault leider is bij elektrische voertuigen in Europa terwijl we tegelijkertijd een plek creëren waar we belangstellende klanten aan kunnen trekken," zegt Thomas Holm, directeur Renault Zweden.

Reno Bilia 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding