Britten zijn boos op TomTom

TomTom heeft een groot aantal gebruikers van haar navigatiekastjes meegedeeld dat de kaarten niet meer ge-update zullen worden. Dat heeft in ieder geval in Groot-Brittannië tot veel klachten geleid die breed worden uitgemeten door de BBC.

Volgens de klagers gaat het bepaald niet alleen om oude versies van de navigatie-apparatuur maar ook om kastjes die nog de afgelopen Kerst te koop waren. Een woordvoerder van de Britse tak van TomTom heeft meegedeeld ‘dat we pro-actief hebben gecommuniceerd met de bezitters.’

Maar één gebruiker, Paula Hatcher, vertelde de BBC dat ze haar Start 20 navigatiesysteem net pas voor de Kerst cadeau had gekregen. "Ik heb niet eens de kans gekregen om één keer te updaten voor ik een email kreeg dat dat niet meer mogelijk is en dat lifetime maps niet meer beschikbaar zijn voor deze toestellen."

Volgens TomTom is er echter sprake van verwarring omdat er twee soorten Start 20 toestellen zijn, oude die inderdaad geen update van de kaarten meer ontvangen en nieuwe die normaal worden bijgehouden. "Maar lifetime betekent voor ons de normale levensduur van die apparaten, niet het hele leven van de koper of gebruiker."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

lifetime betekent voor ons de normale levensduur van die apparaten, niet het hele leven van de koper of gebruiker.

Oplichters!

Geplaatst door: Douwes Jerry op
Britten zijn boos op TomTom - Automobielmanagement.nl

Britten zijn boos op TomTom

TomTom heeft een groot aantal gebruikers van haar navigatiekastjes meegedeeld dat de kaarten niet meer ge-update zullen worden. Dat heeft in ieder geval in Groot-Brittannië tot veel klachten geleid die breed worden uitgemeten door de BBC.

Volgens de klagers gaat het bepaald niet alleen om oude versies van de navigatie-apparatuur maar ook om kastjes die nog de afgelopen Kerst te koop waren. Een woordvoerder van de Britse tak van TomTom heeft meegedeeld ‘dat we pro-actief hebben gecommuniceerd met de bezitters.’

Maar één gebruiker, Paula Hatcher, vertelde de BBC dat ze haar Start 20 navigatiesysteem net pas voor de Kerst cadeau had gekregen. "Ik heb niet eens de kans gekregen om één keer te updaten voor ik een email kreeg dat dat niet meer mogelijk is en dat lifetime maps niet meer beschikbaar zijn voor deze toestellen."

Volgens TomTom is er echter sprake van verwarring omdat er twee soorten Start 20 toestellen zijn, oude die inderdaad geen update van de kaarten meer ontvangen en nieuwe die normaal worden bijgehouden. "Maar lifetime betekent voor ons de normale levensduur van die apparaten, niet het hele leven van de koper of gebruiker."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

lifetime betekent voor ons de normale levensduur van die apparaten, niet het hele leven van de koper of gebruiker.

Oplichters!

Geplaatst door: Douwes Jerry op