Lamborghini benoemd tot ‘werkgever van het jaar’ in Italië

Automobili Lamborghini is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste werkgever van Italië. De onderscheiding wordt toegekend door het Top Employers Institute aan bedrijven die een uitstekende werkomgeving en een vooruitstrevend beleid voor human resources bieden.

Lamborghini heeft in dat kader onder meer een gratis ziektekostenverzekering alsmede een programma om werknemers te informeren over goede voeding of vaccinaties en biedt ook screening op borstkanker. Ook zijn er uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Recordaantal

De Italiaanse VAG-fabrikant heeft vorig jaar 500 nieuwe vaste werknemers aangenomen waarmee er nu een recordaantal van 1.600 mensen voor de sportwagenbouwer werken. Later dit jaar komen er nog meer mensen bij voor de nieuwe spuiterij bij de fabriek in Sant’Agata Bolognese. Die locatie wordt ook verdubbeld tot 160.000 vierkante meter om ruimte te bieden voor de bouw van de nieuwe ‘super SUV’ Urus. De dochter van de Volkswagen Groep verkocht in 2017 3.815 automobielen, dat is tien procent meer dan een jaar eerder en bijna drie keer zo veel als in 2010.

Buitengewoon

CEO Stefano Domenicali: "We kunnen die buitengewone resultaten alleen maar realiseren dankzij onze buitengewone medewerkers. Investeren in onze mensen en hun werkomgeving is van cruciaal belang om de steeds meer uitdagende doelen waar te maken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lamborghini benoemd tot ‘werkgever van het jaar’ in Italië - Automobielmanagement.nl

Lamborghini benoemd tot ‘werkgever van het jaar’ in Italië

Automobili Lamborghini is voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste werkgever van Italië. De onderscheiding wordt toegekend door het Top Employers Institute aan bedrijven die een uitstekende werkomgeving en een vooruitstrevend beleid voor human resources bieden.

Lamborghini heeft in dat kader onder meer een gratis ziektekostenverzekering alsmede een programma om werknemers te informeren over goede voeding of vaccinaties en biedt ook screening op borstkanker. Ook zijn er uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Recordaantal

De Italiaanse VAG-fabrikant heeft vorig jaar 500 nieuwe vaste werknemers aangenomen waarmee er nu een recordaantal van 1.600 mensen voor de sportwagenbouwer werken. Later dit jaar komen er nog meer mensen bij voor de nieuwe spuiterij bij de fabriek in Sant’Agata Bolognese. Die locatie wordt ook verdubbeld tot 160.000 vierkante meter om ruimte te bieden voor de bouw van de nieuwe ‘super SUV’ Urus. De dochter van de Volkswagen Groep verkocht in 2017 3.815 automobielen, dat is tien procent meer dan een jaar eerder en bijna drie keer zo veel als in 2010.

Buitengewoon

CEO Stefano Domenicali: "We kunnen die buitengewone resultaten alleen maar realiseren dankzij onze buitengewone medewerkers. Investeren in onze mensen en hun werkomgeving is van cruciaal belang om de steeds meer uitdagende doelen waar te maken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding