Opel Financiering gaat in ’t offensief

Opel Vauxhall Finance, de financieringstak van Opel en haar Britse zusje Vauxhall, wil haar marktaandeel de komende jaren fors uitbreiden.

Opel Financiering gaat in ’t offensief

Eerste doel is om in 2020 elke derde Opel via OVF te financieren, dat is dan 50 procent meer dan afgelopen jaar. Bovendien gaat Opel Bank dit jaar nog in een aantal landen business-to-business financiering aanbieden en in Duitsland full-service leasing voor vlooteigenaren op de markt brengen. OVF wil op den duur haar geografische gebied uitbreiden naar 90 procent van de Europese markten van beide automerken.

Retailmarges verhogen 

Dat staat in een strategisch plan dat Opel Vauxhall Finance heeft opgesteld na de overname door PSA. Het plan ondersteunt de plannen voor beide merken zelf die zijn vastgelegd in PACE!. "De financieringsorganisatie die werkt onder merknamen als Opel Bank, Opel Financial Services en Vauxhall Finance zal focussen op het lanceren van nieuwe concurrerende autofinanciering oplossingen in heel Europa en tegelijkertijd uitbreiden naar nieuwe segmenten en markten. OVF gaat de operationele efficiëntie opvoeren en de samenwerking met Opel/Vauxhall versterken om het volume aan gefinancierde/geleasde voertuigen op te voeren en tegelijk de retailmarges in Europa te verhogen," verwoordt moederbedrijf PSA.

Opel Financiering gaat in ’t offensief - Automobielmanagement.nl

Opel Financiering gaat in ’t offensief

Opel Vauxhall Finance, de financieringstak van Opel en haar Britse zusje Vauxhall, wil haar marktaandeel de komende jaren fors uitbreiden.

Opel Financiering gaat in ’t offensief

Eerste doel is om in 2020 elke derde Opel via OVF te financieren, dat is dan 50 procent meer dan afgelopen jaar. Bovendien gaat Opel Bank dit jaar nog in een aantal landen business-to-business financiering aanbieden en in Duitsland full-service leasing voor vlooteigenaren op de markt brengen. OVF wil op den duur haar geografische gebied uitbreiden naar 90 procent van de Europese markten van beide automerken.

Retailmarges verhogen 

Dat staat in een strategisch plan dat Opel Vauxhall Finance heeft opgesteld na de overname door PSA. Het plan ondersteunt de plannen voor beide merken zelf die zijn vastgelegd in PACE!. "De financieringsorganisatie die werkt onder merknamen als Opel Bank, Opel Financial Services en Vauxhall Finance zal focussen op het lanceren van nieuwe concurrerende autofinanciering oplossingen in heel Europa en tegelijkertijd uitbreiden naar nieuwe segmenten en markten. OVF gaat de operationele efficiëntie opvoeren en de samenwerking met Opel/Vauxhall versterken om het volume aan gefinancierde/geleasde voertuigen op te voeren en tegelijk de retailmarges in Europa te verhogen," verwoordt moederbedrijf PSA.