In de Fairfax Assembly & Stamping Plant fabriek werken 2.235 mensen momenteel aan de Chevrolet Malibu. "Het team hier heeft deze investering verdiend vanwege hun toewijding aan de kwaliteit en hun focus op de klanten," zegt Gerard Johnson, manager manufacturing en arbeidsrelaties bij General Motors in de VS. De Cadillac XT4 zal officieel worden gelanceerd tijdens de New York Auto Show die op 27 maart haar poorten opent.

Modernisering

GM heeft verder meegedeeld dat een andere Amerikaanse fabriek, de Flint Assembly Plant, in juli de hele maand dicht gaat voor een moderniseringsslag. De fabriek is recent al uitgebreid met een nieuwe spuiterij en een carrosserie-afdeling en nu worden ook de lopende banden zelf onder handen genomen. In de Flint-fabriek wordt onder meer de Chevrolet Silverado gebouwd. General Motors focust steeds meer op de Amerikaanse thuismarkt en is recent gestopt met activiteiten in India en Zuid-Afrika terwijl in Europa Opel is verkocht aan PSA. Ook de activiteiten in Zuid-Korea staan momenteel op de tocht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding