Zweden kopen weer Belgische dealers

Het Zweedse investeringsbedrijf Anders Hedin heeft vier garages van de Antwerpse Mercedes-Benz Andries overgenomen. Andries is de grootste Mercedes-verkoper in België. De vier garages draaien samen een omzet van rond de 100 miljoen euro.

Anders Hedin nam vorig jaar al zeven verkooppunten van importeur Mercedes-Benz BeLux over. Het gaat om vier vestigingen in Gent en omgeving en garages in Aalst, Ninove en Zottegem. Volgens dagblad De Tijd azen de Zweden ook nog op de dealergroep Jacobs in het Waasland.

Eerder al stapte het eveneens Zweedse Bilia, één van de grootste dealerorganisaties van Europa, in de BMW-concessies in het Belgische Aarlen en Libramont. Verder heeft de Van Mossel groep grote belangstelling voor het dealer- en garagebedrijf van de Belgische familie Moorkens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zweden kopen weer Belgische dealers - Automobielmanagement.nl

Zweden kopen weer Belgische dealers

Het Zweedse investeringsbedrijf Anders Hedin heeft vier garages van de Antwerpse Mercedes-Benz Andries overgenomen. Andries is de grootste Mercedes-verkoper in België. De vier garages draaien samen een omzet van rond de 100 miljoen euro.

Anders Hedin nam vorig jaar al zeven verkooppunten van importeur Mercedes-Benz BeLux over. Het gaat om vier vestigingen in Gent en omgeving en garages in Aalst, Ninove en Zottegem. Volgens dagblad De Tijd azen de Zweden ook nog op de dealergroep Jacobs in het Waasland.

Eerder al stapte het eveneens Zweedse Bilia, één van de grootste dealerorganisaties van Europa, in de BMW-concessies in het Belgische Aarlen en Libramont. Verder heeft de Van Mossel groep grote belangstelling voor het dealer- en garagebedrijf van de Belgische familie Moorkens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding