Voorlopig kan de inkrimping bereikt worden door het niet meer inschakelen van uitzendkrachten. Daarnaast wordt een aantal werknemers overgeplaatst naar een fabriek in Castle Bromwich.

Jaguar Land Rover verkocht in het eerste kwartaal op de belangrijke Britse thuismarkt een kwart minder auto’s dan vorig jaar. In Duitsland liepen de verkopen zelfs met 33 procent terug. Volgens de Britse tak van Tata Motors kijken veel automobilisten de kat uit de boom wat betreft de dieselproblematiek terwijl de Britten ook nog eens niet weten waar ze aan toe zijn door de naderende Brexit. "Om die reden passen we onze productieschema’s op enkele punten aan. We blijven echter tegelijk wel hoog-gekwalificeerde technici aanstellen vanwege de buitenproportionele investeringen in nieuwe technologie."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding