Dat heeft CEO Elon Musk in een mail aan het personeel laten weten. Hij spreekt daarbij van een diepgaande reorganisatie die ook al zou zijn uitgevoerd.

Musk kondigde bij de presentatie van de jaarcijfers al een reorganisatie aan. Hij heeft zelf de verantwoordelijkheid op zich genomen voor de productie en de manager met die baan, Doug Fields, opzij geschoven. Musk probeert daarmee de ernstige vertragingen die zich nog steeds voordoen bij de productie van Model 3 eindelijk eens de baas te worden. Ook in het eerste kwartaal zijn de eerder door de topman beloofde aantallen weer niet gehaald. In dat kader deelt Musk in zijn mail ook mee dat Tesla snel veel extra personeel gaat aantrekken, zowel vaste werknemers als flexibele krachten, om de productie van Model 3 te versnellen en ook toekomstige projecten aan te kunnen pakken.