"The holier-than-thou hypocrisy of big media companies who lay claim to the truth, but publish only enough to sugarcoat the lie, is why the public no longer respects them," schreef Musk in een Tweet die je niet moet vertalen.

De veel geplaagde Tesla-baas heeft duidelijk meer dan genoeg van de onophoudelijke reeks slecht-nieuws over zijn autobedrijf. Musk stelt daarbij onomwonden dat die media hun oor laten hangen naar de grote olie- en gasbedrijven die grote adverteerders zijn. Toen hij daarop werd overladen met kritiek, refereerde Musk zelf maar even naar zijn grote vriend: "Elke keer als je kritiek levert op de media, dan roepen ze meteen dat je net zo doet als Trump. Waarom denk je dat hij gekozen is. Omdat niemand jullie nog gelooft. Je bent je geloofwaardigheid al lang geleden kwijt geraakt."

Wordt vervolgd…

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding