Proefrit boeken voor Volvo kan bij Amazon UK

Volvo biedt – potentiële – klanten in Groot-Brittannië de mogelijkheid om een proefrit te boeken via online-winkelier Amazon. De op die manier gereserveerde V40 hatchback wordt dan op de afgesproken tijd thuis of bij het werk afgeleverd.

Proefrit boeken voor Volvo kan bij Amazon UK

De reservering moet wel gemaakt worden via Prime Now, een betaalde dienst van Amazon waarmee je onder meer bestelde producten gratis thuis kunt laten bezorgen. Omdat de klant daar al bekend is, is een proefrit wel snel te regelen. Het aanbod geldt echter alleen in de vier grootste Britse steden, Londen, Birmingham, Manchester en Edinburg en daar dan ook nog voor een beperkte tijd.

Directeur Jon Wakefield van Volvo Car UK: "Bij Volvo willen we het leven van de mensen makkelijker maken. Met deze optie kunnen we klanten een proefrit bieden waar en wanneer het hen uitkomt." Wie overigens na de proefrit geïnteresseerd is in het kopen van een Volvo, wordt ‘digitaal’ naar de dichtstbijzijnde dealer gedirigeerd.

Proefrit boeken voor Volvo kan bij Amazon UK - Automobielmanagement.nl

Proefrit boeken voor Volvo kan bij Amazon UK

Volvo biedt – potentiële – klanten in Groot-Brittannië de mogelijkheid om een proefrit te boeken via online-winkelier Amazon. De op die manier gereserveerde V40 hatchback wordt dan op de afgesproken tijd thuis of bij het werk afgeleverd.

Proefrit boeken voor Volvo kan bij Amazon UK

De reservering moet wel gemaakt worden via Prime Now, een betaalde dienst van Amazon waarmee je onder meer bestelde producten gratis thuis kunt laten bezorgen. Omdat de klant daar al bekend is, is een proefrit wel snel te regelen. Het aanbod geldt echter alleen in de vier grootste Britse steden, Londen, Birmingham, Manchester en Edinburg en daar dan ook nog voor een beperkte tijd.

Directeur Jon Wakefield van Volvo Car UK: "Bij Volvo willen we het leven van de mensen makkelijker maken. Met deze optie kunnen we klanten een proefrit bieden waar en wanneer het hen uitkomt." Wie overigens na de proefrit geïnteresseerd is in het kopen van een Volvo, wordt ‘digitaal’ naar de dichtstbijzijnde dealer gedirigeerd.