BCA verwerpt miljardenbod investeerder

Investeringsbedrijf Apax Partners wil het Britse autoveilings- en handelsbedrijf BCA Marketplace, met een Nederlandse vestiging in Barneveld, overnemen.

BCA verwerpt miljardenbod investeerder

Dat heeft BCA bevestigd na berichten in de Britse zondagpers. Apax Partners heeft op 9 mei een eerste toenadering gezocht en een bod op de aandelen op tafel gelegd. Dat bod waardeerde BCA Marketplace op 1,6 miljard pond ofwel 1,82 miljard euro. De Raad van Bestuur heeft dat bod echter zonder nadere toelichting verworpen. Tot nu toe heeft Apax Partners daar niet meer op gereageerd, heeft het beursgenoteerde autobedrijf laten weten. Volgens de beursregels heeft de investeerder nu tot 8 juli de tijd om met een concreet openbaar bod te komen of van de aankoop van BCA Partners af te zien.

BCA verwerpt miljardenbod investeerder - Automobielmanagement.nl

BCA verwerpt miljardenbod investeerder

Investeringsbedrijf Apax Partners wil het Britse autoveilings- en handelsbedrijf BCA Marketplace, met een Nederlandse vestiging in Barneveld, overnemen.

BCA verwerpt miljardenbod investeerder

Dat heeft BCA bevestigd na berichten in de Britse zondagpers. Apax Partners heeft op 9 mei een eerste toenadering gezocht en een bod op de aandelen op tafel gelegd. Dat bod waardeerde BCA Marketplace op 1,6 miljard pond ofwel 1,82 miljard euro. De Raad van Bestuur heeft dat bod echter zonder nadere toelichting verworpen. Tot nu toe heeft Apax Partners daar niet meer op gereageerd, heeft het beursgenoteerde autobedrijf laten weten. Volgens de beursregels heeft de investeerder nu tot 8 juli de tijd om met een concreet openbaar bod te komen of van de aankoop van BCA Partners af te zien.