CarsOnTheWeb maakt jaarresultaten 2017 bekend

CarsOnTheWeb, de online veilingwebsite voor de autohandel, maakt jaarresultaten 2017 bekend in allereerste jaarverslag.

In dit eerste jaarverslag rapporteert CarsOnTheWeb haar kerncijfers en belangrijkste verwezenlijkingen van het afgelopen jaar op een overzichtelijke wijze. Het verslag is beschikbaar in het Engels.

De website eindigde per 31 december 2017 met 42.000 verkochte eenheden, en dat is een stijging van 18,75% tegenover 2016. De klanttevredenheid bedroeg 8,3 van de maximaal te behalen 10 punten. Het aantal webbezoekers op het platform is met 14% gestegen, naar 6,8 miljoen op jaarbasis. Ook op personeelsvlak is het bedrijf sterk gegroeid: aan het einde van het jaar had men 135 werknemers op zijn loonlijst staan.

"Deze groei op alle fronten is gewoonweg fantastisch, ook al kent het bedrijf jaar na jaar een gestage groei. Langs de andere kant is dit ook nodig, want CarsOnTheWeb heeft duidelijke maar zeer ambitieuze plannen om in de toekomst meer dan 100.000 wagens te verkopen. Dit jaar moeten we meer dan 70.000 verkochte eenheden realiseren met de groep," zegt CEO Johan Meyssen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

CarsOnTheWeb maakt jaarresultaten 2017 bekend - Automobielmanagement.nl

CarsOnTheWeb maakt jaarresultaten 2017 bekend

CarsOnTheWeb, de online veilingwebsite voor de autohandel, maakt jaarresultaten 2017 bekend in allereerste jaarverslag.

In dit eerste jaarverslag rapporteert CarsOnTheWeb haar kerncijfers en belangrijkste verwezenlijkingen van het afgelopen jaar op een overzichtelijke wijze. Het verslag is beschikbaar in het Engels.

De website eindigde per 31 december 2017 met 42.000 verkochte eenheden, en dat is een stijging van 18,75% tegenover 2016. De klanttevredenheid bedroeg 8,3 van de maximaal te behalen 10 punten. Het aantal webbezoekers op het platform is met 14% gestegen, naar 6,8 miljoen op jaarbasis. Ook op personeelsvlak is het bedrijf sterk gegroeid: aan het einde van het jaar had men 135 werknemers op zijn loonlijst staan.

"Deze groei op alle fronten is gewoonweg fantastisch, ook al kent het bedrijf jaar na jaar een gestage groei. Langs de andere kant is dit ook nodig, want CarsOnTheWeb heeft duidelijke maar zeer ambitieuze plannen om in de toekomst meer dan 100.000 wagens te verkopen. Dit jaar moeten we meer dan 70.000 verkochte eenheden realiseren met de groep," zegt CEO Johan Meyssen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding