In aanmerking komen alle werknemers die bij de inschrijving minstens drie maanden voor het bedrijf werken in Frankrijk zelf of in enkele buitenlandse dochterbedrijven waar Renault een meerderheid in heeft. Ook gepensioneerde medewerkers en ex-werknemers die vijf jaar voor Renault hebben gewerkt en meededen aan een bedrijfsspaarplan kunnen aanspraak maken op aandelen. Alles bij elkaar komen Renault-werknemers in tien landen voor dit ‘Share the Future’ in aanmerking.

De aankoopprijs voor de aandelen wordt bepaald op 7 september dit jaar door CEO Carlos Ghosn van Renault zelf. Uitgangspunt is de beurskoers van Renault op de twintig voorafgaande handelsdagen waarop vervolgens een korting van 20 procent wordt toegepast.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding