Schot wil snel schoon schip maken bij Audi

Tijdelijk Audi-topman Bram Schot wil uiterlijk eind juli duidelijkheid kunnen verschaffen over het dieselschandaal. Dan wil hij tegenover het bestuur en de zustermerken uitleggen hoe er precies bij Audi met de emissiewaarden werd gesjoemeld en wat dat voor gevolgen heeft en had.

In een brief aan het personeel stelt de Nederlander ‘dat je doen moet wat je belooft’ en ‘grote daden moet stellen in plaats van grote woorden te gebruiken’, onthult de Süddeutsche Zeitung. De interim-CEO van Audi wil dan ook de cultuur binnen de onderneming veranderen: "We moeten meer met elkaar praten en naar elkaar luisteren." Schot voegde ook direct de daad bij het woord door persoonlijk te antwoorden op de meer dan honderd reacties die hij van werknemers ontving.

Toekomst 

Het valt verder op dat hij zich nadrukkelijk onthoudt van brede toekomstvisies op bijvoorbeeld autonoom rijdende auto’s of de elektrificering maar liever de actuele problemen tot een goed einde wil brengen. "Of het hem lukt inderdaad transparantie te brengen, moet worden afgewacht," geeft de Duitse krant wel als commentaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Schot wil snel schoon schip maken bij Audi - Automobielmanagement.nl

Schot wil snel schoon schip maken bij Audi

Tijdelijk Audi-topman Bram Schot wil uiterlijk eind juli duidelijkheid kunnen verschaffen over het dieselschandaal. Dan wil hij tegenover het bestuur en de zustermerken uitleggen hoe er precies bij Audi met de emissiewaarden werd gesjoemeld en wat dat voor gevolgen heeft en had.

In een brief aan het personeel stelt de Nederlander ‘dat je doen moet wat je belooft’ en ‘grote daden moet stellen in plaats van grote woorden te gebruiken’, onthult de Süddeutsche Zeitung. De interim-CEO van Audi wil dan ook de cultuur binnen de onderneming veranderen: "We moeten meer met elkaar praten en naar elkaar luisteren." Schot voegde ook direct de daad bij het woord door persoonlijk te antwoorden op de meer dan honderd reacties die hij van werknemers ontving.

Toekomst 

Het valt verder op dat hij zich nadrukkelijk onthoudt van brede toekomstvisies op bijvoorbeeld autonoom rijdende auto’s of de elektrificering maar liever de actuele problemen tot een goed einde wil brengen. "Of het hem lukt inderdaad transparantie te brengen, moet worden afgewacht," geeft de Duitse krant wel als commentaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding