Tesla Model 3 besteld? Dan nog eens 2.500 dollar overmaken

Tesla heeft alle ‘inschrijvers’ voor een Model 3 in de VS meegedeeld dat ze hun bestelling definitief kunnen maken en hun auto ook kunnen gaan configureren. Wie er echt één wil, moet dan wel nog eens 2.500 dollar overmaken.

Dat bedrag komt bovenop de 1.000 dollar die eerder als deposito voor de reservering is betaald. Ook na betaling van dit nieuwe bedrag krijgt de ‘koper’ nog steeds niet te horen wanneer hij of zij de Model 3 daadwerkelijk kan verwachten.

Als veel wachtenden inderdaad extra zouden betalen, dan kan dat de financiële problemen waar Tesla mee kampt een beetje verlichten. Het bedrijf had bij het begin van dit kwartaal nog 2,7 miljard dollar in kas maar moest er de afgelopen tijd wel zeker 3 miljard doorjagen om de productie van Model 3 inderdaad op te voeren tot de door Musk toegezegde 5.000 per week. Tegelijk heeft Musk ook beloofd dat Tesla dit jaar geen beroep meer zou doen op externe financiële bronnen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tesla Model 3 besteld? Dan nog eens 2.500 dollar overmaken - Automobielmanagement.nl

Tesla Model 3 besteld? Dan nog eens 2.500 dollar overmaken

Tesla heeft alle ‘inschrijvers’ voor een Model 3 in de VS meegedeeld dat ze hun bestelling definitief kunnen maken en hun auto ook kunnen gaan configureren. Wie er echt één wil, moet dan wel nog eens 2.500 dollar overmaken.

Dat bedrag komt bovenop de 1.000 dollar die eerder als deposito voor de reservering is betaald. Ook na betaling van dit nieuwe bedrag krijgt de ‘koper’ nog steeds niet te horen wanneer hij of zij de Model 3 daadwerkelijk kan verwachten.

Als veel wachtenden inderdaad extra zouden betalen, dan kan dat de financiële problemen waar Tesla mee kampt een beetje verlichten. Het bedrijf had bij het begin van dit kwartaal nog 2,7 miljard dollar in kas maar moest er de afgelopen tijd wel zeker 3 miljard doorjagen om de productie van Model 3 inderdaad op te voeren tot de door Musk toegezegde 5.000 per week. Tegelijk heeft Musk ook beloofd dat Tesla dit jaar geen beroep meer zou doen op externe financiële bronnen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding