Daar heeft Toyota in de hoofdstad Honolulu 25 pick-up en drop-off punten geïnstalleerd waar – in nauwe samenwerking met de plaatselijke dealer – in totaal 70 Toyota- en Lexus auto’s beschikbaar zijn waaronder enkele Priussen. De auto’s worden geopend met een smartphone app Keu Box. Abonnee’s betalen 14,95 dollar per maand voor een zogenaamd Elite-pakket met lagere gebruikskosten, bijvoorbeeld een Prius voor 9,95 dollar per uur. Ook is er een gratis dienst waarbij de uurtarieven wel wat hoger liggen.

Toyota investeerde eerder dit jaar één miljard dollar in Grab, de marktleider voor autodelen in Azië. De autofabrikant is ook deelnemer in Japan Taxi, de concurrent van Uber in dat land. Of Hui binnenkort ook in andere steden en landen wordt gelanceerd wil Toyota op dit moment nog niet zeggen.