Poll AM: Tesla haalt het einde van de zomer niet

De poll op de website van Automobiel Management waarbij gesteld werd dat ‘youngtimers in de lease een mooi verdienmodel kunnen vormen voor de autobranche’ is geëindigd in een ruime voorsprong voor de ‘eens’ stemmers.

Van de dik 1400 stemmers zegt 20% het eens te zijn met de stelling. Zo’n 8% van de stemmers is het juist oneens en vinden het maar niks. Maar liefst 72 (!) procent heeft geen mening over deze kwestie, een opvallend hoog percentage.

Poll

 

 

 

 

De AM-redactie wijdt haar nieuwste stelling aan het onderwerp ‘Tesla en de houdbaarheid van dit automerk’. De laatste paar maanden wisselen de onheilstijdingen zich in rap tempo af en de hele (auto)wereld vraagt zich af hoe lang CEO Elon Musk het hoofd nog boven water kan houden.

Wat denkt u? Heeft Tesla haar momentum verloren en kan zelfs de komst van de Model 3 het merk niet meer redden? Heeft CEO Elon Musk zichzelf overschreeuwd? Hebben andere merken de inhaalslag nu definitief gemaakt en bieden zij nu interessantere alternatieven?

Laat uw stem horen en vul de poll in op de homepage van Automobiel Management website.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Onzin, dat er misschien een overname komt door Google, Apple, Microsoft of een autofabrikant zo nog wel eens waarheid kunnen worden. Maar ze maken op dit moment al meer EV’s per week dan wie dan ook.

Geplaatst door: Martijn Duivenvoorden op

Een grote mond met steeds meer afleidingen van daadwerkelijke omzetten en productie. Kritische vragen worden door Musk niet meer beantwoord of weggelachen.
Dan gaat het altijd fout.

Geplaatst door: Van Nunen op

De voorspelling dat Tesla het niet gaat halen doen wij al een jaar. Als je met de productie van auto’s van 100.000 euro tot op heden nog geen geld weet te verdienen dan gaat dat zeker niet lukken met auto’s die de helft kosten en voorzien zien van nagenoeg de zelfde techniek. Volgens ons kost iedere model 3 die de weg opgaat Tesla geld dus de vraag is alleen wanner de investeerders moeilijk gaan doen. Onbegrijpelijk dat een man als Musk zoveel mensen weet te overtuigen om te investeren in een zeepbel. We wachten vol spanning af.

Geplaatst door: Wilko Alewijnse (autobedrijf van der Boon) op

Tasla zal nooit failliet gaan. Er is geen fabrikant die heeft wat zij al hebben opgebouwd. Bij een vergelijkingstest in een Duits blad met een Jaguar, gaven ze al aan dat Tesla enorm heeft geïnvesteerd in Superchargers waarmee elke Tesla moeiteloos door Europa kan reizen. Dat lukt niet met een Jaguar of al die andere merken die nog komen gaan. Voorsprong is wat dat betreft enorm.

Geplaatst door: Harm op
Poll AM: Tesla haalt het einde van de zomer niet - Automobielmanagement.nl

Poll AM: Tesla haalt het einde van de zomer niet

De poll op de website van Automobiel Management waarbij gesteld werd dat ‘youngtimers in de lease een mooi verdienmodel kunnen vormen voor de autobranche’ is geëindigd in een ruime voorsprong voor de ‘eens’ stemmers.

Van de dik 1400 stemmers zegt 20% het eens te zijn met de stelling. Zo’n 8% van de stemmers is het juist oneens en vinden het maar niks. Maar liefst 72 (!) procent heeft geen mening over deze kwestie, een opvallend hoog percentage.

Poll

 

 

 

 

De AM-redactie wijdt haar nieuwste stelling aan het onderwerp ‘Tesla en de houdbaarheid van dit automerk’. De laatste paar maanden wisselen de onheilstijdingen zich in rap tempo af en de hele (auto)wereld vraagt zich af hoe lang CEO Elon Musk het hoofd nog boven water kan houden.

Wat denkt u? Heeft Tesla haar momentum verloren en kan zelfs de komst van de Model 3 het merk niet meer redden? Heeft CEO Elon Musk zichzelf overschreeuwd? Hebben andere merken de inhaalslag nu definitief gemaakt en bieden zij nu interessantere alternatieven?

Laat uw stem horen en vul de poll in op de homepage van Automobiel Management website.
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Onzin, dat er misschien een overname komt door Google, Apple, Microsoft of een autofabrikant zo nog wel eens waarheid kunnen worden. Maar ze maken op dit moment al meer EV’s per week dan wie dan ook.

Geplaatst door: Martijn Duivenvoorden op

Een grote mond met steeds meer afleidingen van daadwerkelijke omzetten en productie. Kritische vragen worden door Musk niet meer beantwoord of weggelachen.
Dan gaat het altijd fout.

Geplaatst door: Van Nunen op

De voorspelling dat Tesla het niet gaat halen doen wij al een jaar. Als je met de productie van auto’s van 100.000 euro tot op heden nog geen geld weet te verdienen dan gaat dat zeker niet lukken met auto’s die de helft kosten en voorzien zien van nagenoeg de zelfde techniek. Volgens ons kost iedere model 3 die de weg opgaat Tesla geld dus de vraag is alleen wanner de investeerders moeilijk gaan doen. Onbegrijpelijk dat een man als Musk zoveel mensen weet te overtuigen om te investeren in een zeepbel. We wachten vol spanning af.

Geplaatst door: Wilko Alewijnse (autobedrijf van der Boon) op

Tasla zal nooit failliet gaan. Er is geen fabrikant die heeft wat zij al hebben opgebouwd. Bij een vergelijkingstest in een Duits blad met een Jaguar, gaven ze al aan dat Tesla enorm heeft geïnvesteerd in Superchargers waarmee elke Tesla moeiteloos door Europa kan reizen. Dat lukt niet met een Jaguar of al die andere merken die nog komen gaan. Voorsprong is wat dat betreft enorm.

Geplaatst door: Harm op