Van de dik 1400 stemmers zegt 20% het eens te zijn met de stelling. Zo’n 8% van de stemmers is het juist oneens en vinden het maar niks. Maar liefst 72 (!) procent heeft geen mening over deze kwestie, een opvallend hoog percentage.

Poll

 

 

 

 

De AM-redactie wijdt haar nieuwste stelling aan het onderwerp ‘Tesla en de houdbaarheid van dit automerk’. De laatste paar maanden wisselen de onheilstijdingen zich in rap tempo af en de hele (auto)wereld vraagt zich af hoe lang CEO Elon Musk het hoofd nog boven water kan houden.

Wat denkt u? Heeft Tesla haar momentum verloren en kan zelfs de komst van de Model 3 het merk niet meer redden? Heeft CEO Elon Musk zichzelf overschreeuwd? Hebben andere merken de inhaalslag nu definitief gemaakt en bieden zij nu interessantere alternatieven?

Laat uw stem horen en vul de poll in op de homepage van Automobiel Management website.