Ford bouwt 10 miljoenste Mustang

Ford heeft vorige week de 10 miljoenste Mustang van de band laten rollen. De Mustang is daarmee de bestverkochte tweedeurs sportwagen die onafgebroken is gebouwd sinds de introductie 54 jaar geleden. Wel is de Mustang in die ruim vijf decennia in vele varianten op de markt verschenen, inclusief ‘filmversies’ als de Bullitt uit de gelijknamige film van Steve McQueen.

Tegelijkertijd heeft Ford ook de nieuwste Nascar Mustang aan de buitenwereld getoond. De Amerikaanse autobouwer heeft onlangs aangekondigd dat het in de VS geen sedans meer maakt met één uitzondering: de Mustang. Dat onoverwinnelijke model lijkt het vooral zo goed te doen omdat een nieuwe Mustang in een ruim prijsbereik van 20.000 tot meer dan 50.000 dollar te koop is maar ook omdat er zeker in de States veel bedrijven en bedrijfjes bestaan die die auto verder aan kunnen passen aan de persoonlijke wensen van de rijder.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ford bouwt 10 miljoenste Mustang - Automobielmanagement.nl

Ford bouwt 10 miljoenste Mustang

Ford heeft vorige week de 10 miljoenste Mustang van de band laten rollen. De Mustang is daarmee de bestverkochte tweedeurs sportwagen die onafgebroken is gebouwd sinds de introductie 54 jaar geleden. Wel is de Mustang in die ruim vijf decennia in vele varianten op de markt verschenen, inclusief ‘filmversies’ als de Bullitt uit de gelijknamige film van Steve McQueen.

Tegelijkertijd heeft Ford ook de nieuwste Nascar Mustang aan de buitenwereld getoond. De Amerikaanse autobouwer heeft onlangs aangekondigd dat het in de VS geen sedans meer maakt met één uitzondering: de Mustang. Dat onoverwinnelijke model lijkt het vooral zo goed te doen omdat een nieuwe Mustang in een ruim prijsbereik van 20.000 tot meer dan 50.000 dollar te koop is maar ook omdat er zeker in de States veel bedrijven en bedrijfjes bestaan die die auto verder aan kunnen passen aan de persoonlijke wensen van de rijder.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding