Nieuwe rookwolken rond Tesla (filmpje)

De toch al veelbesproken Elon Musk heeft nieuwe rookwolken opgetrokken rond ‘zijn’ Tesla door tijdens een uitgezonden podcast-interview openlijk wiet te roken. De chaos is nog verergerd doordat opnieuw twee hoge bazen van Tesla er de brui aan hebben gegeven.

Chief Accounting Officer Dave Morton heeft er al na een maand genoeg van terwijl directeur human resources Gabrielle Toledano heeft meegedeeld dat ze niet zal terugkeren van haar huidige verlof voor onbepaalde tijd.

Morton begon precies op de dag voordat Musk zelf tweette dat hij Tesla van de beurs wilde halen. Die mededeling trok hij twee-en-een-halve week later weer in maar toen was er al veel kwaad geschied. Morton stelt dat hij niet langer kan werken voor een bedrijf dat mede door al dat getwitter en gedrag van de topman zo sterk in de schijnwerpers staat. Eerder deze zomer stapten ook hoofdingenieur Doug Field en communicatiedirecteur Sarah O’Brien bij Tesla op.

Musk heeft inmiddels wel een oud-gediende, de Fransman Jerôme Guillen, benoemd tot president van de autodivisie. Of Guillen daarmee de rol van Chief Operating Officer en dus tweede man na Musk gaat vervullen is voorlopig nog niet duidelijk.
 

Bekijk onderstaand het filmpje. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe rookwolken rond Tesla (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Nieuwe rookwolken rond Tesla (filmpje)

De toch al veelbesproken Elon Musk heeft nieuwe rookwolken opgetrokken rond ‘zijn’ Tesla door tijdens een uitgezonden podcast-interview openlijk wiet te roken. De chaos is nog verergerd doordat opnieuw twee hoge bazen van Tesla er de brui aan hebben gegeven.

Chief Accounting Officer Dave Morton heeft er al na een maand genoeg van terwijl directeur human resources Gabrielle Toledano heeft meegedeeld dat ze niet zal terugkeren van haar huidige verlof voor onbepaalde tijd.

Morton begon precies op de dag voordat Musk zelf tweette dat hij Tesla van de beurs wilde halen. Die mededeling trok hij twee-en-een-halve week later weer in maar toen was er al veel kwaad geschied. Morton stelt dat hij niet langer kan werken voor een bedrijf dat mede door al dat getwitter en gedrag van de topman zo sterk in de schijnwerpers staat. Eerder deze zomer stapten ook hoofdingenieur Doug Field en communicatiedirecteur Sarah O’Brien bij Tesla op.

Musk heeft inmiddels wel een oud-gediende, de Fransman Jerôme Guillen, benoemd tot president van de autodivisie. Of Guillen daarmee de rol van Chief Operating Officer en dus tweede man na Musk gaat vervullen is voorlopig nog niet duidelijk.
 

Bekijk onderstaand het filmpje. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding