Continental schaft merk ContiTech af

De Duitse onderdelenfabrikant en -toeleverancier Continental schaft het merk ContiTech af. Distributieriemen, andere onderdelen, accessoires en gereedschap voor autowerkplaatsen zal voortaan verkocht worden onder de merknaam Continental.

Continental schaft merk ContiTech af

Een nieuwe verpakking, die er wereldwijd hetzelfde uit gaat zien, met grote afbeeldingen van wat er in zit moet de producten ook beter herkenbaar maken. Die verpakking wordt ook zo uitgevoerd dat olie en vuil er geen vat op hebben zodat de vermelde informatie ook op lange termijn leesbaar blijft. Op die verpakkingen wordt weer de QR-code weergegeven die toegang biedt tot installatie-aanwijzingen en andere diensten. Continental wil met deze verandering haar ervaring in originele en vervangingsonderdelen voor aandrijfsystemen onder één sterk merk in de markt zetten. "Dat biedt ongetwijfeld meer duidelijkheid op de plank bij de handel," denk Rolf Sudmann, verantwoordelijk voor aftermarket voor aandrijfsystemen bij Continental.

Continental schaft merk ContiTech af - Automobielmanagement.nl

Continental schaft merk ContiTech af

De Duitse onderdelenfabrikant en -toeleverancier Continental schaft het merk ContiTech af. Distributieriemen, andere onderdelen, accessoires en gereedschap voor autowerkplaatsen zal voortaan verkocht worden onder de merknaam Continental.

Continental schaft merk ContiTech af

Een nieuwe verpakking, die er wereldwijd hetzelfde uit gaat zien, met grote afbeeldingen van wat er in zit moet de producten ook beter herkenbaar maken. Die verpakking wordt ook zo uitgevoerd dat olie en vuil er geen vat op hebben zodat de vermelde informatie ook op lange termijn leesbaar blijft. Op die verpakkingen wordt weer de QR-code weergegeven die toegang biedt tot installatie-aanwijzingen en andere diensten. Continental wil met deze verandering haar ervaring in originele en vervangingsonderdelen voor aandrijfsystemen onder één sterk merk in de markt zetten. "Dat biedt ongetwijfeld meer duidelijkheid op de plank bij de handel," denk Rolf Sudmann, verantwoordelijk voor aftermarket voor aandrijfsystemen bij Continental.