Renault, Nissan en Mitsubishi staan achter alliantie

Het bestuur van de alliantie van Renault, Nissan en Mitsubishi is donderdagochtend op het hoofdkantoor in Amsterdam bijeen gekomen om te praten over de toekomst met of zonder directeur Carlos Ghosn.

Renault-alliantie investeert in logistieke partner dealers

Voorafgaande aan de vergadering gaven de drie autofabrikanten een verklaring uit waarin staat: "De afgelopen dagen hebben de Raden van Bestuur van Groupe Renault, Nissan Motor Co., Ltd en Mitsubishi Motors Corporation zich unaniem en met overtuiging uitgesproken voor het voortbestaan van de Alliantie. Wij blijven dan ook volledig gecommitteerd aan de Alliantie."

Renault, Nissan en Mitsubishi vertegenwoordigen de grootste automotive alliantie ter wereld. Het is het langstdurende en het meest productieve cross-cultural partnership in de auto-industrie, legt het drietal verder uit. Gezamenlijk verkochten de partners meer dan 10,6 miljoen auto’s in bijna 200 landen in 2017. "De ondernemingen van de Alliantie concentreren zich op samenwerking en het vergroten van synergiën ten gunste van de concurrentiepositie. Er zijn strategische samenwerkingen met andere automotive groepen, waaronder het Duitse Daimler en het Chinese Dongfeng. De strategische alliantie is leider in 100% elektrische auto’s en is bezig met de ontwikkeling van de meeste innovatieve technologieën voor autonome en verbonden auto’s die voor iedereen bereikbaar zijn".

Over de verdere resultaten en besluiten van de vergadering was bij het samenstellen van dit nieuwsbericht nog niet meer bekend.

Renault, Nissan en Mitsubishi staan achter alliantie - Automobielmanagement.nl

Renault, Nissan en Mitsubishi staan achter alliantie

Het bestuur van de alliantie van Renault, Nissan en Mitsubishi is donderdagochtend op het hoofdkantoor in Amsterdam bijeen gekomen om te praten over de toekomst met of zonder directeur Carlos Ghosn.

Renault-alliantie investeert in logistieke partner dealers

Voorafgaande aan de vergadering gaven de drie autofabrikanten een verklaring uit waarin staat: "De afgelopen dagen hebben de Raden van Bestuur van Groupe Renault, Nissan Motor Co., Ltd en Mitsubishi Motors Corporation zich unaniem en met overtuiging uitgesproken voor het voortbestaan van de Alliantie. Wij blijven dan ook volledig gecommitteerd aan de Alliantie."

Renault, Nissan en Mitsubishi vertegenwoordigen de grootste automotive alliantie ter wereld. Het is het langstdurende en het meest productieve cross-cultural partnership in de auto-industrie, legt het drietal verder uit. Gezamenlijk verkochten de partners meer dan 10,6 miljoen auto’s in bijna 200 landen in 2017. "De ondernemingen van de Alliantie concentreren zich op samenwerking en het vergroten van synergiën ten gunste van de concurrentiepositie. Er zijn strategische samenwerkingen met andere automotive groepen, waaronder het Duitse Daimler en het Chinese Dongfeng. De strategische alliantie is leider in 100% elektrische auto’s en is bezig met de ontwikkeling van de meeste innovatieve technologieën voor autonome en verbonden auto’s die voor iedereen bereikbaar zijn".

Over de verdere resultaten en besluiten van de vergadering was bij het samenstellen van dit nieuwsbericht nog niet meer bekend.