Trump is woedend op General Motors

“Ik ben zwaar teleurgesteld in General Motors en Mary Barra voor het sluiten van fabrieken in Ohio. De Verenigde Staten heeft GM gered en dit is de dank die ik krijg! In plaats van haar onderneming strategisch te runnen, zou ze het op MIJN manier moeten doen. Ik kijk nu naar het afsnijden van alle subsidies voor GM want dat zou er toe aanzetten nog meer werknemers te ontslaan.”

Vrouw van Ghosn smeekt Donald Trump om hulp

Met die woedende (en ietwat tegenstrijdige) uitbarsting op Twitter reageert president Donald Trump op de aankondiging van GM dat het drie Noord-Amerikaanse fabrieken gaat sluiten en duizenden banen schrapt. In een volgende Tweet wijst Trump er op dat GM ‘een grote gok heeft genomen’ door auto’s te bouwen in China en Mexico. "Ik weet niet of die gok nu goed uitvalt. Ik ben hier om de Amerikaanse werkers te beschermen," roept Trump daarbij uit.

Barra wordt ook door anderen op Twitter afgemaakt. Ze is volgens velen benoemd door de vroegere president Obama en geniet een salaris van meer dan 20 miljoen dollar terwijl ze duizenden laagbetaalde werknemers hun baan ontzegt.

Trump is woedend op General Motors - Automobielmanagement.nl

Trump is woedend op General Motors

“Ik ben zwaar teleurgesteld in General Motors en Mary Barra voor het sluiten van fabrieken in Ohio. De Verenigde Staten heeft GM gered en dit is de dank die ik krijg! In plaats van haar onderneming strategisch te runnen, zou ze het op MIJN manier moeten doen. Ik kijk nu naar het afsnijden van alle subsidies voor GM want dat zou er toe aanzetten nog meer werknemers te ontslaan.”

Vrouw van Ghosn smeekt Donald Trump om hulp

Met die woedende (en ietwat tegenstrijdige) uitbarsting op Twitter reageert president Donald Trump op de aankondiging van GM dat het drie Noord-Amerikaanse fabrieken gaat sluiten en duizenden banen schrapt. In een volgende Tweet wijst Trump er op dat GM ‘een grote gok heeft genomen’ door auto’s te bouwen in China en Mexico. "Ik weet niet of die gok nu goed uitvalt. Ik ben hier om de Amerikaanse werkers te beschermen," roept Trump daarbij uit.

Barra wordt ook door anderen op Twitter afgemaakt. Ze is volgens velen benoemd door de vroegere president Obama en geniet een salaris van meer dan 20 miljoen dollar terwijl ze duizenden laagbetaalde werknemers hun baan ontzegt.