FCA heeft de vakbonden laten weten dat 3.245 arbeiders en kantoormensen in de Mirafiori fabriek in Turijn tijdelijk worden ontslagen. Voor 2.445 werknemers gaat dat al op 1 januari in, nog eens 800 volgen begin maart. Beide groepen worden pas begin 2020 weer terug op het werk verwacht. Gedurende de ontslagtijd krijgen ze wel een salaris, hoewel minder dan normaal en zonder overuren. Ook worden aanvullende trainingen in elektrische en hybride aandrijvingen aangeboden. 

In Mirafiori wordt nu de Maserati Levante crossover gebouwd maar dat is tot nu toe geen succesnummer gebleken. Tot voor kort rolde er ook de Fiat Punto van de band maar die is inmiddels uit productie genomen. Vanaf 2020 krijgt de fabriek in Turijn ook een elektrische versie van de Fiat 500 toegewezen. Daarvoor moeten de machines en apparaten worden aangepast en grotendeels vervangen.