Frédéric Leurent werkte voorheen bij DEKRA Automotive Solutions, waar hij 4 jaar Key Account Manager was. Daarvoor was hij mede-oprichter van twee online bedrijven na een carrière in marketing, waarbij hij verschillende functies van marketingmanager en -directeur bekleedde, o.a. bij Avis Rent a Car. “Met het ervaren team dat we hebben, ben ik ervan overtuigd dat we succesvol zullen zijn, en dat onze volumes de komende jaren zullen toenemen."

Het Belgische autoveilingbedrijf CarsOnTheWeb verkoopt eindecontract leasewagens, bedrijfsvoertuigen en stockwagens van leasemaatschappijen, autohandelaren, vlooteigenaren en autoverhuurbedrijven aan autodealers in meer dan 50 landen in Europa, voornamelijk in Midden- en Oost-Europa. Gemiddeld zijn voertuigen 3 tot 5 jaar oud en hebben ze 100.000 tot 160.000 km op de teller staan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding