Van al de bezoekers die de editie 2019 van de Brussels Motor Show reeds bezochten, heeft één bezoeker op drie tevens de tentoonstelling Dream Cars bezocht. Eén zesde van de bezoekers hield halt in de hal #WeAreMobility waar aanvullende mobiliteitsoplossingen en deelmobiliteit worden gepresenteerd.

De zeven wereldprimeurs, tien Europese primeurs en meer dan 110 premières voor de Belgische markt die op de Brussels Motor Show 2019 getoond worden, kunnen door het publiek worden ontdekt tot zondag 27 januari. Het salon is dagelijks geopend tussen 10.30 en 19.00 uur. Twee avondopeningen tot 22.00 uur staan geprogrammeerd op maandag 21 en vrijdag 25 januari. #WeAreMobility is echter maar tot maandagavond te bezoeken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding