Autosalon Brussel direct al trekpleister

De Brussels Motor Show die zaterdag is geopend voor het grote publiek heeft in het eerste weekend al 116.650 bezoekers getrokken. Dat is bijna vijf procent meer dan de aflevering van 2017 die net als deze aflevering wat meer in het teken stond van bestelauto’s en motoren, meldt een tevreden organisator Febiac.

Van al de bezoekers die de editie 2019 van de Brussels Motor Show reeds bezochten, heeft één bezoeker op drie tevens de tentoonstelling Dream Cars bezocht. Eén zesde van de bezoekers hield halt in de hal #WeAreMobility waar aanvullende mobiliteitsoplossingen en deelmobiliteit worden gepresenteerd.

De zeven wereldprimeurs, tien Europese primeurs en meer dan 110 premières voor de Belgische markt die op de Brussels Motor Show 2019 getoond worden, kunnen door het publiek worden ontdekt tot zondag 27 januari. Het salon is dagelijks geopend tussen 10.30 en 19.00 uur. Twee avondopeningen tot 22.00 uur staan geprogrammeerd op maandag 21 en vrijdag 25 januari. #WeAreMobility is echter maar tot maandagavond te bezoeken.

Autosalon Brussel direct al trekpleister - Automobielmanagement.nl

Autosalon Brussel direct al trekpleister

De Brussels Motor Show die zaterdag is geopend voor het grote publiek heeft in het eerste weekend al 116.650 bezoekers getrokken. Dat is bijna vijf procent meer dan de aflevering van 2017 die net als deze aflevering wat meer in het teken stond van bestelauto’s en motoren, meldt een tevreden organisator Febiac.

Van al de bezoekers die de editie 2019 van de Brussels Motor Show reeds bezochten, heeft één bezoeker op drie tevens de tentoonstelling Dream Cars bezocht. Eén zesde van de bezoekers hield halt in de hal #WeAreMobility waar aanvullende mobiliteitsoplossingen en deelmobiliteit worden gepresenteerd.

De zeven wereldprimeurs, tien Europese primeurs en meer dan 110 premières voor de Belgische markt die op de Brussels Motor Show 2019 getoond worden, kunnen door het publiek worden ontdekt tot zondag 27 januari. Het salon is dagelijks geopend tussen 10.30 en 19.00 uur. Twee avondopeningen tot 22.00 uur staan geprogrammeerd op maandag 21 en vrijdag 25 januari. #WeAreMobility is echter maar tot maandagavond te bezoeken.