Ghosn haalt in videoboodschap uit naar Nissan-management

Voormalig Renault-Nissan-Mitsubishi-topman Carlos Ghosn doorbreekt voor het eerst de stilte van zijn kant. In een videoboodschap haalt hij uit naar de managers door wie hij nu achter de Japanse tralies zou vastzitten.

Ghosn zegt dat zijn arrestatie in Japan is bekokstoofd door managers bij Nissan. Die speelden “een vies spelletje” door op zijn val aan te sturen in plaats van te werken aan verbetering van de resultaten van het bedrijf, zegt de gevallen topman in een videoboodschap (zie onder dit bericht). Die had hij opgenomen voordat hij eind vorige week opnieuw werd gearresteerd.

Ghosn houdt al sinds zijn arrestatie vol onschuldig te zijn. Hij wordt beschuldigd van fraude en het inzetten van bedrijfsmiddelen voor zijn eigen familie en om bijvoorbeeld schulden af te lossen. Ghosn zei te hopen dat de waarheid uiteindelijk boven tafel komt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ghosn haalt in videoboodschap uit naar Nissan-management - Automobielmanagement.nl

Ghosn haalt in videoboodschap uit naar Nissan-management

Voormalig Renault-Nissan-Mitsubishi-topman Carlos Ghosn doorbreekt voor het eerst de stilte van zijn kant. In een videoboodschap haalt hij uit naar de managers door wie hij nu achter de Japanse tralies zou vastzitten.

Ghosn zegt dat zijn arrestatie in Japan is bekokstoofd door managers bij Nissan. Die speelden “een vies spelletje” door op zijn val aan te sturen in plaats van te werken aan verbetering van de resultaten van het bedrijf, zegt de gevallen topman in een videoboodschap (zie onder dit bericht). Die had hij opgenomen voordat hij eind vorige week opnieuw werd gearresteerd.

Ghosn houdt al sinds zijn arrestatie vol onschuldig te zijn. Hij wordt beschuldigd van fraude en het inzetten van bedrijfsmiddelen voor zijn eigen familie en om bijvoorbeeld schulden af te lossen. Ghosn zei te hopen dat de waarheid uiteindelijk boven tafel komt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding