Dat geld is onder meer besteed aan het bijwonen van het carnaval van Rio de Janeiro, het filmfestival van Cannes, eetpartijen in het kasteel van Versailles en giften aan zijn geboorteland Libanon.

Ook is 29.000 euro betaald aan Cartier voor een halsband voor Carole, de tweede mevrouw Ghosn. Die feiten zijn naar buiten gekomen uit de interne onderzoeken van zowel Nissan als Renault. Hoewel de meeste feestjes en uitgaven eerder al bekend werden, waren de totale kosten tot nu toe niet opgeteld. Ook het partijtje compleet met vuurwerk en een drie-sterren-kok ter gelegenheid van Ghosns zestigste verjaardag in Versailles, dat zes ton heeft gekost, bleef tot nu toe onvermeld. Officieel is dat geboekt als viering van het vijftienjarig bestaan van de alliantie maar in werkelijkheid waren alleen de persoonlijke vrienden van het echtpaar Ghosn aanwezig. Verder is ook gebleken dat de eerder genoemde marketingkosten voor dealers in Oman, waar in werkelijkheid een jacht voor werd gekocht, ook via de Nederlandse bv zijn geboekt. De gevallen autobaas blijft overigens tot nu toe hardnekkig alle beschuldigingen ontkennen.