Apollo Tyres (Vredestein) voert omzet op

Het Indiase Apollo Tyres Ltd, moederbedrijf van Vredestein, heeft de omzet bij haar

Europese activiteiten in het afgelopen kwartaal met vijf procent weten op te voeren. De groepsomzet bleef nagenoeg stabiel op omgerekend 546,69 miljoen euro terwijl de nettowinst met 18,12 miljoen euro zo’n drie procent hoger uitviel.

Apollo Tyres (Vredestein) voert omzet op

Apollo meldt daarbij dat de vervangingsmarkt, zowel voor personenauto’s als voor vrachtwagens, in India nog altijd positief blijft. Bestuursvoorzitter Onkar S. Kanwar: “Onze teams hebben de ‘onstopbare’ spirit afgelopen kwartaal vast weten te houden waardoor we tegen de trend in de automobielsector in en ondanks tegenwind, met name op de Indiase markt, toch positieve verkoopcijfers konden realiseren.

Hoewel de vraag van de autofabrikanten onder druk staat was er wel groei in de vervangingsmarkt. In Europa zetten we betere prestaties neer dan de sector, wat vermoedelijk ook in de toekomst het geval zal zijn.”

Apollo Tyres (Vredestein) voert omzet op - Automobielmanagement.nl

Apollo Tyres (Vredestein) voert omzet op

Het Indiase Apollo Tyres Ltd, moederbedrijf van Vredestein, heeft de omzet bij haar

Europese activiteiten in het afgelopen kwartaal met vijf procent weten op te voeren. De groepsomzet bleef nagenoeg stabiel op omgerekend 546,69 miljoen euro terwijl de nettowinst met 18,12 miljoen euro zo’n drie procent hoger uitviel.

Apollo Tyres (Vredestein) voert omzet op

Apollo meldt daarbij dat de vervangingsmarkt, zowel voor personenauto’s als voor vrachtwagens, in India nog altijd positief blijft. Bestuursvoorzitter Onkar S. Kanwar: “Onze teams hebben de ‘onstopbare’ spirit afgelopen kwartaal vast weten te houden waardoor we tegen de trend in de automobielsector in en ondanks tegenwind, met name op de Indiase markt, toch positieve verkoopcijfers konden realiseren.

Hoewel de vraag van de autofabrikanten onder druk staat was er wel groei in de vervangingsmarkt. In Europa zetten we betere prestaties neer dan de sector, wat vermoedelijk ook in de toekomst het geval zal zijn.”