Cupra moet door naar 1 miljard euro

Cupra CEO Wayne Griffiths heeft als opdracht meegekregen om de omzet van het merk boven een miljard euro uit te tillen. Met dat doel voor ogen is de Engelsman vandaag tevens benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Cupra. Een nieuw productoffensief moet de start van het ambitieuze plan inluiden.

Griffiths heeft zijn managementteam aangevuld met onder meer chief technical officer Marta Almuni. Hij heeft een team van tweehonderd medewerkers en een nieuwe zogenaamde Cupra garage van 2.400 vierkante meter ter beschikking.

Cupra moet door naar 1 miljard euro - Automobielmanagement.nl

Cupra moet door naar 1 miljard euro

Cupra CEO Wayne Griffiths heeft als opdracht meegekregen om de omzet van het merk boven een miljard euro uit te tillen. Met dat doel voor ogen is de Engelsman vandaag tevens benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Cupra. Een nieuw productoffensief moet de start van het ambitieuze plan inluiden.

Griffiths heeft zijn managementteam aangevuld met onder meer chief technical officer Marta Almuni. Hij heeft een team van tweehonderd medewerkers en een nieuwe zogenaamde Cupra garage van 2.400 vierkante meter ter beschikking.