WeGo heeft inmiddels meer dan 1.500 auto’s rondrijden waarop de autodeeloplossing van het bedrijf is geïnstalleerd. Met de vestiging in Duitsland zet WeGo de stap voor een eerste kantoor in het buitenland. CEO Peter de Jong: “De Duitse markt heeft voor ons veel potentie en lijkt in veel opzichten op de Nederlandse markt. Wel een significant verschil is dat het vaak om grotere aantallen auto’s gaat in Duitsland: in Nederland is het normaal om tussen de tien á twintig wagens bij een bedrijf te hebben, in Duitsland zijn driehonderd auto’s voor de deur geen uitzondering.”

De reden dat Schonewille zich fysiek in Duitsland vestigt met WeGo is simpel: “Een aanspreekpartner in Duitsland is erg belangrijk om serieus genomen te worden in het land. De Duitse bevolking vindt het prettig om in hun eigen taal geholpen te worden.”

Partners

WeGo staat binnenkort ook op Flotte! Deze beurs, die op 18 en 19 maart plaatsvindt in de Messe Düsseldorf, is speciaal in het leven geroepen voor fabrikanten, importeurs, leasemaatschappijen en dienstverleners. Schonewille: “We hopen daar in contact te komen met enkele partners waar wij op zeer korte termijn een samenwerking mee aan kunnen gaan.”