PSA: we blijven onderdelen leveren

De twee centrale distributiecentra van PSA Aftermarket in Vesoul en Bochum alsmede negen van de tien lokale distributiepunten blijven operationeel. Alleen het Italiaanse centrum in Pregnana is gesloten. Dit heeft het bedrijf afgelopen vrijdag in een verklaring laten weten.

PSA meldt dat de gehele supply chain gemobiliseerd is om klanten te bedienen en garages, waaronder ook het eigen Eurorepar werkplaatsconcept, te voorzien van originele onderdelen. ‘We houden de situatie scherp in de gaten en kunnen elke dag bijsturen indien nodig. Onze eerste prioriteit is het beschermen van onze medewerkers en klanten.’

Ook PSA heeft hierin maatregelen genomen. Personeel draagt beschermende handschoenen en klanten wordt verzocht zoveel mogelijk afstand in acht te nemen

PSA: we blijven onderdelen leveren - Automobielmanagement.nl

PSA: we blijven onderdelen leveren

De twee centrale distributiecentra van PSA Aftermarket in Vesoul en Bochum alsmede negen van de tien lokale distributiepunten blijven operationeel. Alleen het Italiaanse centrum in Pregnana is gesloten. Dit heeft het bedrijf afgelopen vrijdag in een verklaring laten weten.

PSA meldt dat de gehele supply chain gemobiliseerd is om klanten te bedienen en garages, waaronder ook het eigen Eurorepar werkplaatsconcept, te voorzien van originele onderdelen. ‘We houden de situatie scherp in de gaten en kunnen elke dag bijsturen indien nodig. Onze eerste prioriteit is het beschermen van onze medewerkers en klanten.’

Ook PSA heeft hierin maatregelen genomen. Personeel draagt beschermende handschoenen en klanten wordt verzocht zoveel mogelijk afstand in acht te nemen