Ford gaat medische apparatuur produceren

Autofabrikant Ford legt zich toe op de productie van beademingsapparatuur, meldt het bedrijf op Twitter. Ford trekt daarin samen op met onder meer industrieel concern 3M en zorgtechnologiebedrijf GE Healthcare.

Ford gaat medische apparatuur produceren

De Amerikaanse autofabrikant gaat een versimpelde versie van de beademingsapparatuur van GE Healthcare produceren. Doordat Ford bij die productie betrokken wordt moet er sneller en meer tegelijk geproduceerd kunnen worden. Tegelijkertijd werkt 3M met Ford samen om meer beademingsmachines met luchtfilters te maken.

Ford gaat medische apparatuur produceren - Automobielmanagement.nl

Ford gaat medische apparatuur produceren

Autofabrikant Ford legt zich toe op de productie van beademingsapparatuur, meldt het bedrijf op Twitter. Ford trekt daarin samen op met onder meer industrieel concern 3M en zorgtechnologiebedrijf GE Healthcare.

Ford gaat medische apparatuur produceren

De Amerikaanse autofabrikant gaat een versimpelde versie van de beademingsapparatuur van GE Healthcare produceren. Doordat Ford bij die productie betrokken wordt moet er sneller en meer tegelijk geproduceerd kunnen worden. Tegelijkertijd werkt 3M met Ford samen om meer beademingsmachines met luchtfilters te maken.