GM leverde 461.700 auto’s af in China

General Motors is er ondanks alle coronamaatregelen toch in geslaagd afgelopen kwartaal 461.700 nieuwe personenauto’s af te leveren in China. Daarin zijn de cijfers van haar Chinese partners wel meegeteld. GM stelt dat het daarmee haar marktaandeel in China verder heeft opgevoerd maar vermeldt niet hoeveel auto’s in dezelfde periode in 2019 werden verkocht.

GM heeft, net als collega-bedrijven, de nadruk gelegd op nieuwe verkoop- en aflevermethoden om de afzet op gang te houden. Zo maken de dealers onder meer gebruik van livestreaming en worden auto’s zonder menselijk contact bij de klant bezorgd. Dat leidde er toe dat Buick 129.000 nieuwe automobielen kon afleveren, kwam Chevrolet op 50.900 stuks, leverde Cadillac 26.800 auto’s uit en kwamen de partnerbedrijven Baojun en Wulling samen op 154.200 uit. Een groot aantal van die voertuigen behoorde tot de grootste klasse terwijl GM de komende weken ook nieuwe elektrische modellen in China op de markt hoopt te zetten.

GM leverde 461.700 auto’s af in China - Automobielmanagement.nl

GM leverde 461.700 auto’s af in China

General Motors is er ondanks alle coronamaatregelen toch in geslaagd afgelopen kwartaal 461.700 nieuwe personenauto’s af te leveren in China. Daarin zijn de cijfers van haar Chinese partners wel meegeteld. GM stelt dat het daarmee haar marktaandeel in China verder heeft opgevoerd maar vermeldt niet hoeveel auto’s in dezelfde periode in 2019 werden verkocht.

GM heeft, net als collega-bedrijven, de nadruk gelegd op nieuwe verkoop- en aflevermethoden om de afzet op gang te houden. Zo maken de dealers onder meer gebruik van livestreaming en worden auto’s zonder menselijk contact bij de klant bezorgd. Dat leidde er toe dat Buick 129.000 nieuwe automobielen kon afleveren, kwam Chevrolet op 50.900 stuks, leverde Cadillac 26.800 auto’s uit en kwamen de partnerbedrijven Baojun en Wulling samen op 154.200 uit. Een groot aantal van die voertuigen behoorde tot de grootste klasse terwijl GM de komende weken ook nieuwe elektrische modellen in China op de markt hoopt te zetten.