Ford hervat autoproductie VS

Ford hervat vandaag zijn productie in de Verenigde Staten volledig. Dat is twee weken eerder dan oorspronkelijk gepland. In de afgelopen tijd werden de werkzaamheden al geleidelijk opgevoerd, nadat die acht weken hadden stilgelegen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Ford schrapt ook honderden banen in Engeland

Ford heeft verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen rond hygiëne en veiligheid in zijn fabrieken, zoals dagelijkse testen op temperatuur en verplichte mondmaskers voor werknemers.

Het bedrijf is bezig met verschillende nieuwe productlanceringen zoals een nieuwe versie van zijn pick-up F-150. Deze wordt volgende week wordt gepresenteerd en komt later dit jaar in de showrooms. De F-150 is de best verkopende auto van Ford.

Ook General Motors zou voor het einde van deze maand zijn Amerikaanse productie weer volledig willen hervatten.

Ford hervat autoproductie VS - Automobielmanagement.nl

Ford hervat autoproductie VS

Ford hervat vandaag zijn productie in de Verenigde Staten volledig. Dat is twee weken eerder dan oorspronkelijk gepland. In de afgelopen tijd werden de werkzaamheden al geleidelijk opgevoerd, nadat die acht weken hadden stilgelegen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Ford schrapt ook honderden banen in Engeland

Ford heeft verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen rond hygiëne en veiligheid in zijn fabrieken, zoals dagelijkse testen op temperatuur en verplichte mondmaskers voor werknemers.

Het bedrijf is bezig met verschillende nieuwe productlanceringen zoals een nieuwe versie van zijn pick-up F-150. Deze wordt volgende week wordt gepresenteerd en komt later dit jaar in de showrooms. De F-150 is de best verkopende auto van Ford.

Ook General Motors zou voor het einde van deze maand zijn Amerikaanse productie weer volledig willen hervatten.