Opel en Peugeot onder één dak in Parijs

Groupe PSA heeft in een grote vestiging in Parijs Peugeot en Opel onder één dak bij elkaar gebracht. De vernieuwde showroom/werkplaats in de snel-groeiende voorstad Bondy is gevestigd op een locatie waar al sinds 1954 een autobedrijf zit.

PSA Retail deelde begin vorige maand mee dat het de activiteiten in Parijs zou gaan reorganiseren. Dat is nodig gezien de ontwikkeling van de bevolking en omdat stadsbewoners minder interesse hebben in de aankoop van eigen auto. PSA sluit daarom elf vestigingen van Peugeot en Citroen in en rond Parijs. De overblijvende 25 worden gemoderniseerd, waar nodig uitgebreid en aangepast aan de moderne eisen van de klant terwijl ze ook multi-brand moeten worden.

Grootste in Frankrijk

Bondy is de eerste PSA-locatie waar dat plan is uitgevoerd. “De vestiging kan de activiteiten intensiveren en haar commerciële aanbod uitbreiden door de komst van Opel. Dat maakt een efficiënter beheer van de infrastructuur mogelijk,” aldus PSA Retail. Opel beschikt er over een showroom van 300 vierkante meter, de grootste in Frankrijk, terwijl er voor Peugeot 500 vierkante meter is overgebleven. De receptie ontvangt voortaan ook klanten van beide merken. Een betere indeling en werkwijze in de werkplaatsen heeft het volgens PSA Retail mogelijk gemaakt de capaciteit met de helft op te voeren waardoor de doorlooptijd verder teruggebracht kan worden. De PSA vestiging in Bondy biedt alles bij elkaar werk aan 50 mensen.

Opel en Peugeot onder één dak in Parijs - Automobielmanagement.nl

Opel en Peugeot onder één dak in Parijs

Groupe PSA heeft in een grote vestiging in Parijs Peugeot en Opel onder één dak bij elkaar gebracht. De vernieuwde showroom/werkplaats in de snel-groeiende voorstad Bondy is gevestigd op een locatie waar al sinds 1954 een autobedrijf zit.

PSA Retail deelde begin vorige maand mee dat het de activiteiten in Parijs zou gaan reorganiseren. Dat is nodig gezien de ontwikkeling van de bevolking en omdat stadsbewoners minder interesse hebben in de aankoop van eigen auto. PSA sluit daarom elf vestigingen van Peugeot en Citroen in en rond Parijs. De overblijvende 25 worden gemoderniseerd, waar nodig uitgebreid en aangepast aan de moderne eisen van de klant terwijl ze ook multi-brand moeten worden.

Grootste in Frankrijk

Bondy is de eerste PSA-locatie waar dat plan is uitgevoerd. “De vestiging kan de activiteiten intensiveren en haar commerciële aanbod uitbreiden door de komst van Opel. Dat maakt een efficiënter beheer van de infrastructuur mogelijk,” aldus PSA Retail. Opel beschikt er over een showroom van 300 vierkante meter, de grootste in Frankrijk, terwijl er voor Peugeot 500 vierkante meter is overgebleven. De receptie ontvangt voortaan ook klanten van beide merken. Een betere indeling en werkwijze in de werkplaatsen heeft het volgens PSA Retail mogelijk gemaakt de capaciteit met de helft op te voeren waardoor de doorlooptijd verder teruggebracht kan worden. De PSA vestiging in Bondy biedt alles bij elkaar werk aan 50 mensen.