‘London Taxi’ stelt meer dealers in Duitsland aan

De London Electric Vehicle Company, bouwer van de Londense taxi, heeft nieuwe dealers aangesteld in Berlijn en Hamburg. Die bedrijven bieden een volledig pakket aan verkoop en aftersales diensten voor de elektrische taxi TX Shuttle en de nieuwe VN5 elektrische bestelwagen die LEVC volgend jaar op de markt brengt.

Het netwerk in Duitsland is uitgebreid met Koch Gruppe in Berlijn en Kruell in Hamburg waarmee de twee grootste steden in Duitsland ‘gecoverd’ zijn. Directeur Thomas Koch van het eerstgenoemde bedrijf: “Het partnerschap met LEVC is strategisch belangrijk voor ons. We zien een groeiende vraag naar elektrisch aangedreven shuttle-voertuigen en bestelwagens, vooral in grote steden als Berlijn. LEVC kan ons in allebei die segmenten voorzien.’’

Nog niet in Nederland

Twee maanden geleden sloot het Britse bedrijf al een eerste contract in Duitsland met Markötter voor een vestiging in Bielefeld. Daarnaast biedt LEVC ook aftersales in Hanau, Krefeld en München. Het Europese hoofdkwartier is ook in Frankfurt am Main gevestigd. LEVC hoopt tegen eind volgend jaar in 21 Europese landen dealers te hebben gevonden. In ons land is volgens de website nog geen vestiging.

100 jaar

LEVC, vroeger bekend als Manganese Bronze en gevestigd in Coventry, bouwt al meer dan 100 jaar de traditionele Londense taxi. In 2017 werd de nieuwe elektrische versie TX Taxi op de weg gebracht. Daarvan zijn er inmiddels wereldwijd 4.500 verkocht. In 2013 werd de Britse autofabrikant overgenomen door Geely dat eerder al een minderheidsbelang had verkregen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

[…] vult daarmee het bericht aan dat LEVC nieuwe dealers heeft aangesteld in Berlijn en Hamburg. Die bedrijven bieden een volledig pakket aan verkoop en aftersales diensten voor de elektrische […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > ‘London Taxi’ zoekt ook dealers in Nederland op
‘London Taxi’ stelt meer dealers in Duitsland aan - Automobielmanagement.nl

‘London Taxi’ stelt meer dealers in Duitsland aan

De London Electric Vehicle Company, bouwer van de Londense taxi, heeft nieuwe dealers aangesteld in Berlijn en Hamburg. Die bedrijven bieden een volledig pakket aan verkoop en aftersales diensten voor de elektrische taxi TX Shuttle en de nieuwe VN5 elektrische bestelwagen die LEVC volgend jaar op de markt brengt.

Het netwerk in Duitsland is uitgebreid met Koch Gruppe in Berlijn en Kruell in Hamburg waarmee de twee grootste steden in Duitsland ‘gecoverd’ zijn. Directeur Thomas Koch van het eerstgenoemde bedrijf: “Het partnerschap met LEVC is strategisch belangrijk voor ons. We zien een groeiende vraag naar elektrisch aangedreven shuttle-voertuigen en bestelwagens, vooral in grote steden als Berlijn. LEVC kan ons in allebei die segmenten voorzien.’’

Nog niet in Nederland

Twee maanden geleden sloot het Britse bedrijf al een eerste contract in Duitsland met Markötter voor een vestiging in Bielefeld. Daarnaast biedt LEVC ook aftersales in Hanau, Krefeld en München. Het Europese hoofdkwartier is ook in Frankfurt am Main gevestigd. LEVC hoopt tegen eind volgend jaar in 21 Europese landen dealers te hebben gevonden. In ons land is volgens de website nog geen vestiging.

100 jaar

LEVC, vroeger bekend als Manganese Bronze en gevestigd in Coventry, bouwt al meer dan 100 jaar de traditionele Londense taxi. In 2017 werd de nieuwe elektrische versie TX Taxi op de weg gebracht. Daarvan zijn er inmiddels wereldwijd 4.500 verkocht. In 2013 werd de Britse autofabrikant overgenomen door Geely dat eerder al een minderheidsbelang had verkregen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

[…] vult daarmee het bericht aan dat LEVC nieuwe dealers heeft aangesteld in Berlijn en Hamburg. Die bedrijven bieden een volledig pakket aan verkoop en aftersales diensten voor de elektrische […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > ‘London Taxi’ zoekt ook dealers in Nederland op