‘London Taxi’ zoekt ook dealers in Nederland

De London Electric Vehicle Company is ook op zoek naar dealers en aftersales punten in Nederland. “Nederland is een sleutelmarkt voor ons, we willen zowel sales als aftersales-vestigingen aan boord halen,’’ zegt een woordvoerder van LEVC in Coventry.

Hij vult daarmee het bericht aan dat LEVC nieuwe dealers heeft aangesteld in Berlijn en Hamburg. Die bedrijven bieden een volledig pakket aan verkoop en aftersales diensten voor de elektrische taxi TX Shuttle en de nieuwe VN5 elektrische bestelwagen die LEVC volgend jaar op de markt brengt.

‘London Taxi’ zoekt ook dealers in Nederland - Automobielmanagement.nl

‘London Taxi’ zoekt ook dealers in Nederland

De London Electric Vehicle Company is ook op zoek naar dealers en aftersales punten in Nederland. “Nederland is een sleutelmarkt voor ons, we willen zowel sales als aftersales-vestigingen aan boord halen,’’ zegt een woordvoerder van LEVC in Coventry.

Hij vult daarmee het bericht aan dat LEVC nieuwe dealers heeft aangesteld in Berlijn en Hamburg. Die bedrijven bieden een volledig pakket aan verkoop en aftersales diensten voor de elektrische taxi TX Shuttle en de nieuwe VN5 elektrische bestelwagen die LEVC volgend jaar op de markt brengt.