Tesla Model 3 komt nu uit China

In de Tesla Giga Shanghai-fabriek is een eerste lading van 7.000 Tesla’s Model 3 op transport gezet voor klanten in Europa. Een deel van de auto’s is bestemd voor klanten in Nederland. In de enorme Chinese Tesla-fabriek is de productie van de eerste exportauto’s gevierd met een speciale ceremonie.

Het autoschip vertrekt dinsdag en wordt eind november verwacht in de haven van Zeebrugge waar Tesla haar ladingen auto’s voor Europese klanten tegenwoordig ontvangt. Of ze daar ook opgehaald moeten worden door Nederlandse klanten is nog niet duidelijk. Behalve Nederland zijn de auto’s ook bestemd voor Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal, Zwitserland en Zweden.

Shanghai bouwt inmiddels ook Tesla’s voor andere delen van de wereld zoals Australië. Tot nu toe kwamen de meeste van al die auto’s uit de eerste Gigafactory van Tesla in Fremont, Californie, maar die heeft nu capaciteit vrijgemaakt voor de Amerikaanse thuismarkt.

Reacties

kunnen ze lekker gratis data verzamelen enspionnetjespelen. Mensenwordtswakker!!!!

Geplaatst door: jp op
Tesla Model 3 komt nu uit China - Automobielmanagement.nl

Tesla Model 3 komt nu uit China

In de Tesla Giga Shanghai-fabriek is een eerste lading van 7.000 Tesla’s Model 3 op transport gezet voor klanten in Europa. Een deel van de auto’s is bestemd voor klanten in Nederland. In de enorme Chinese Tesla-fabriek is de productie van de eerste exportauto’s gevierd met een speciale ceremonie.

Het autoschip vertrekt dinsdag en wordt eind november verwacht in de haven van Zeebrugge waar Tesla haar ladingen auto’s voor Europese klanten tegenwoordig ontvangt. Of ze daar ook opgehaald moeten worden door Nederlandse klanten is nog niet duidelijk. Behalve Nederland zijn de auto’s ook bestemd voor Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal, Zwitserland en Zweden.

Shanghai bouwt inmiddels ook Tesla’s voor andere delen van de wereld zoals Australië. Tot nu toe kwamen de meeste van al die auto’s uit de eerste Gigafactory van Tesla in Fremont, Californie, maar die heeft nu capaciteit vrijgemaakt voor de Amerikaanse thuismarkt.

Reacties

kunnen ze lekker gratis data verzamelen enspionnetjespelen. Mensenwordtswakker!!!!

Geplaatst door: jp op